-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Van arra lehetőség, hogy Lenovo A820-ra Win10-et rakjak valahogy?
-
Geresics
addikt
A820 eddigi tapasztalataim, véleményem szerint nagyon szépen teljesít
Nagyon-nagy hiánya, hogy a kamera mellett nincs"vaku", amit én mindig zseblámpaként használtam előző telefonomnál. Sajnos a kamera tudása sem vetekedhet egyetlen tükörreflexes géppel, de még az olcsóbb kompaktoknak sem ellenfél. A képek fehéregyensúlya eléggé zizis, bár ezen szoftveresen lehet finomítani a megfelelő aplikációkkal. Nem gyári ROM-ot használok, annak a kamera-programja nagyon buta, így az említett probléma valószínűleg orvosolható, de engem nem zavar, ezért nem is foglalkoztam vele.
Ami még nagyon hiányzik, az az állapotjelző LED az előlapról. Ha ott hagyom a telefont valahol, vagy füles van rajtam, és a telefon le van halkítva (röviden nem hallom meg, hogy kerestek), akkor hiába kerül ismét a telefon a látóterembe, nem veszem észre, hogy valamiről lemaradtam.
Jó volna még egy előlapi kamera is, ha már a témánál vagyunk, mert akkor videóhívásokat igazán jól lehetne kezelni, akár normál, akár skype hívás esetén.
A hardver amúgy nagyon erős! A 4 mag, és az 1GB RAM nem hazudtolja meg önmagát. Játékokat ugyan nem futtatok (telefonon), de pl. az IGO gyorsabb, mint egy olcsóbb GPS-ben! Sajnos olyan IGO-t kaptam "kölcsön", aminek a hangja megakad, de majd (ha nagyon ráérek) "kérek kölcsön" másikat, és megpróbálom azzal is.
E-Bay-ről rendeltem hozzá szilikon-tokot, 500Ft volt, valamint a ker.házban vettem hozzá 2500Ft-ért olyan övtáskát, ami fekvő elrendezésű (ez amúgy ritka ebben a méretben), szóval már teljesen összeszoktunk, és a mérete miatt sem félek, hogy egy rossz autóba-szállásnál kettétöröm.
Az akkumulátorra sem lehet panaszom, az én használatom mellett 2 napot simán kibír. //Net csak rövid ideig WIFI-n, nem is minden nap, adatszinkronizációra / átlag 45 perc .pdf-könyvolvasás naponta / sok telefonálás / egy-két fotó elkattintása (melóhoz) / ilyesmi // Amúgy a neten lehet hozzá nagyobb aksit találni fillérekért, szóval nem kell ilyentől félni...
Bringázáshoz használom még a telefont útvonal rögzítésre (láthattad FB-n párszor), abban hibátlanul teljesít, és nem szívja nagyon az akksit. Ha ehhez még bekapcsolom a zenét is, ami értelmes fülessel szépen szól, akkor azért hamarabb csökken az akku százaléka, de szerintem ez minden telefonra igaz...
Ha már füles! Épp a napokban teszteltük, hogy sem a Nokia, sem a Motorola, sem a ZTE (vezetékes) fülesén lévő gomb nem veszi fel a telefont, ha csörög, és nem szakítja meg a beszélgetést, ha le akarom tenni, így ahhoz a telefonra mindenképp szükség van. Ez bringázásnál kellemetlen tulajdonság, és picit zavar is...Úgy tudom, a kékfogas headset tökéletesen működik, de jómagam nem próbáltam.
Gyári szoftvert nem ismerem, de állítólag nincs benne magyar nyelv, és az angol is nyomokban kínait tartalmaz, ami rövid úton orvosolható.Ha van ami konkrétan érdekel, akkor szólj nyugodtan, megnézem!
-
Geresics
addikt
válasz
taurus1989 #7728 üzenetére
Máshol jól működik, vagy bárkinek a WIFI-jére akarsz menni, akkor is ez van?
-
Geresics
addikt
Írtam a srácnak, meglátjuk holnapig reagál-e valamit. 2008 óta regisztrált tag, 98,9% értékeléssel, szóval szerintem nem lesz itt gond. Megveszem újra, ha azt mondja majd, ezt meg odaadom egy kollégának, 500Ft nem pénz érte, már van rá 2 jelentkező is!
(#7656) DJGABI
meglátjuk -
Geresics
addikt
Az összefoglalóban láttam, hogy hogyan kell javítani a pontatlan GPS-t.
Mit takar a "pontatlan GPS" kifejezés?
Honnan tudom meg, hogy az enyém javításra szorul?
Gyorsabban talál jelet ez után a javítás után? -
Geresics
addikt
Köszönöm, a héten meg is rendelem!
Szerinted ezekkel együtt belefér egy ilyen övtáskába? -
Geresics
addikt
válasz
peter9228 #7533 üzenetére
Erről jut szembe: hogy tudok fóliát és tokot keresni a telefonhoz?
De most komolyan... életemben nem kerestem még ilyet, és a neten keresnék, csak épp nem tudom, hogy mit kell nézni. Persze legvégső esetben bemegyek a Mert hülye azért nem vagyok vagy a Legkisebb is számít boltba, és ott próbálkozom, de inkább a neten vásárolnék, akár iPON-tól, akár máshonnan... -
Geresics
addikt
Kukucs!
Ma pixelhibás lett az öregecske DEFY-m, és a munkahelyemen kaptam egy A820-ast. Még épp csak kezdem belakni, és utánaolvasgatni sem volt nagyon időm eddig.
Leginkább telefonálni fogok vele, de biciklizéshez egy egy GPS-es programot használok útvonalrögzítésre (Runtastic). Ezen kívül .pdf-eket olvasok majd még rajta, szóval nem nagyok az igényeim!
Van valami, amire érdemes odafigyelni, vagy amit "kötelező" megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest