Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz beg #3933 üzenetére

    idézem magamat, ha vetted a fáradtságot és végigolvastad.
    "A kérdés, hogy megéri-e neked az, hogy ezekre állandóan ügyelj, vagy inkább csak használod, és ha már halálán van, akkor megválsz tőle? Ezt rád bízom, döntse el mindenki maga a pénztárcája vastagságát és a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve."

    Itt nem a 18 usd-ről van szó, ami egyébként 12 minidealről.
    Én még csak nem is arról hogy barom-e valaki - egyébként sem írtam ilyesmit - ,hanem arról, hogy nem mindenkinek van lehetősége és kedve ügyelni erre a dolgokra.

    Aki sokat telefonál, játszik vagy csak szeret rajta próbálgatni különböző szoftvereket, annak valószínűleg naponta akár 2x is lát töltőt, tehát biztosan lesz benne egy részleges és talán egy teljes töltés.
    Van akit abszolút nem érdekli hány százalékon áll, este lefekvéskor rádugja, reggel leveszi, aztán monoton "repeat" nap mint nap amíg bírja az akku.

    Ezért is írtam bele pár olyan dolgot (pl. hőmérséklet), amire ha nem ügyel valaki, akkor nem kell hozzá 1,5 év, hanem akár 1,5 hónap vagy 1,5 hét alatt hazavághatja az akkuját.
    Utána meg megy a sipítozás, hogy milyen sz.rt gyártanak a kínaiak.

    Nem vagyok nagy környezetvédő, de ezért termelünk annyi elektronikai hulladékot, mert sokan úgy vannak vele, hogy fogyóeszköz, ha elb.sztam, akkor kidobom és veszek másikat.
    Pedig lehet hogy ugyanaz az akku másnál bírna 3x annyit kis odafigyeléssel.
    Ez mindenkinek szíve joga.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák