- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Azért egy eltérés a natív felbontástól, és adott képméret mellett eltérő fizikai pixelsűrűség nagy kettő.
Engem mondjuk már a kalibrálatlan monitor is zavar, a TN paneles asztalik pedig ki tudnak kergetni a világból, szóval számomra pl nagyon fontos a pixelbuzéria. Ha lenne 30-as ACD felbontású 20-as ACD, már venném is meg.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #68 üzenetére
15"-on már 4.5 éve 1440x900-at használok, monitorból 6 éve 20"-os 1680-as MVA-t. Mind a kettőt kevésnek érzem legalább 3 éve.
Volt alkalmam 5 éve új 24-es iMac-el is dolgozni (1920x1200) és akkor az kb elégségesnek tűnt.
Most legalább dual 24-es rendszert kívánok összepakolni.Viszont itt nem igazán a felbontáson, mind inkább a pixel sűrűségen van a hangsúly. Egy 30-as ACD-n vagy Dell-en kiválóan elférek, de ott is el tudnám viselni, ha negyed akkorák lennének a pixelek.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #61 üzenetére
Szerintem meg nem.
Én simán el tudnék viselni a 20"-os monitoromon legalább 2x vagy akár 3x nagyobb pixel sűrűséget is.
Egész egyszerűen erre a desktop OS-ek még nincsenek felkészítve megfelelően.
Én bízom benne, hogy eljön az idő, amikor egy 30-as ACD felbontásával kerül forgalomba a 11-es Air is ugyan olyan áron. -
Xero
nagyúr
válasz
mallory303 #40 üzenetére
Olvasd át még egyszer mit írtam. Az iPad2 kijelzőjéről beszéltem az i4 és i4S ellenében.
-
Xero
nagyúr
Abban lépnek előre amire tényleg szükség van. Aksi és felbontás.
Az aksiból sosem elég, az iPad2 kijelzője pedig egy i4 vagy i4S után csúnyácska.Egyébként olyan jelentős energiatöbbletre szerintem nem lesz szükség a megnövekedett felbontás miatt. Az A5 is overkill már kicsit, a világítás meg ugyan az. Ergo se a pixel mozgatásra se a világításra nem fognak sokkal nagyobb mennyiségű energiát elfogyasztani.
Még mindig nem tudom igazán hova tenni a saját életemben az iPad-et, de ha végleg kiöregszik a MBP-m és bekerül az asztal alá a MacPro munkára, akkor bizony már jobban meg tudom majd ideologizálni a vásárlást. Meglátjuk, lehet, hogy én is megrendelem kivételesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kutya topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest