- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Eszméletlen, hogy milyen választék van már táblagépek terén is... Amúgy nekem semmi bajom a fényes feketével!
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem még nincs késésben (annyira), mivel jelenleg nincs olyan tablet a piacon, ami a közösség ideálisnak tartana. Az ipad-ból rengeteg minden hiányzik amiért sokan nem vennék meg, más tabletekből meg hiányzik az amiben az ipad nagy, vagyis az OS/szoftver/design. A samsung sok tekintetben már közelít hozzá, sőt sok tekintetben túl is szárnyalja, de az egyrészt rohadt drága, másrészt az op rendszer még gyengécske. (jöhetne már rá valami komoly oprendszer update)
Az Ipad 2 piacra kerülése lesz az igazi fordulópont. Aki addigra nem jön elő semmivel, az tényleg kimarad ebben a szegmensben. (persze olcsóbb árkategóriában még lehet verseny, hiszen az ipad is drága)
-
Tigerclaw
nagyúr
A 9 inch-es kijelző pozitív, hiszen sok embernek kicsi a 7, de sok a 10 (persze ha a kerettel együtt is kisebb lesz, mint az ipad.)
A fényes fekete burkolat viszont borzasztó nagy fekete pont. Elől rendben van, ahol a karcolásálló kijelzőburkolat fedi, de hátlapnak valami szál-csiszolt szürke, vagy ezüst lenne ideális. Ez már rövid használat után nagyon ronda lesz...hacsak a hátlap nem műanyag, hanem mondjuk alu/magnézium amin brutál ellenálló festék/lakk réteg van.
-
Hát ez nagyon jól néz ki,de egy kicsit késében van a HP
-
törölt tag
azért kémfotónak kicsit túl jó a minősége
imádom az ilyen jaj véletlenül kiszivárogtatunk valami kémfotót című képeket, remélem jövőhéten egyik munkatársuk véletlenül elhagyja egy diszkóban vagy egy benzinkúton...
-
Zodicus
senior tag
Nekem tetszenek ezek az újdonságok, de egyik sem fog meg annyira, hogy vegyek...
-
zazahoho
őstag
miért erőltetik azt a fényes burkolatot,kb a kicsomagolás utáni 10 percig karcmentes
-
Magnum_
nagyúr
fényes fekete műanyag... de miért? lehetett volna probookos sötét szálcsiszolt alu hátlap (vagy világosabb elitebookos
). a rendszerre meg kiváncsi vagyok, de így ismeretlenül sok jót nem tudok elképzelni
-
Hedgehanter
őstag
Megkesve bar de torve nem.... Erdekes hogy egy ceg mint a HP eddig vart hogy valamit letegyen az asztalra...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest