Új hozzászólás Aktív témák

• walko

tag

válasz edward2 #30 üzenetére

Speciel engem nem is érdekel a VIVE pont emiatt. Teljes mértékben hidegen hagy a room scale VR, nem azért mert nem tudnám megoldani a helyszükségletet, hanem mert sokkal jobban érdekelnek a szimulációk, ehhez pedig tökéletes hely a fotelom.

Illetve ha értelmes áron és nagyobb tudással lesz elérhető a virtuix omni, akkor lehet, hogy arra is benevezek, mert az RPG-k is bejönnek.

Nyilván a népességnek elenyésző százaléka érdekelt egyáltalán az egész VR-ban, pontos számokat nem tudunk egyelőre, de azt tippelem a két cég együttvéve nem adott el még 500.000 darabot sem. Minden esetre szerintem jó úton jár a technológia és mindenképp bíztató, hogy olyan mammut cégek mint a Samsung és a Sony, látnak fantáziát a VR-ban. Ha nem is lesz olyan instant felívelés mint pl anno az iPhone első generációi után történt az okostelefon piaccal, ezúttal szerintem sikerülni fog az ami már jópárszor befuccsolt: szép fokozatosan megismertetni az embereket a VR-al, használható, élvezhető VR élményt adni a felhasználók kezébe.

Új hozzászólás Aktív témák