- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
walko
tag
Speciel engem nem is érdekel a VIVE pont emiatt. Teljes mértékben hidegen hagy a room scale VR, nem azért mert nem tudnám megoldani a helyszükségletet, hanem mert sokkal jobban érdekelnek a szimulációk, ehhez pedig tökéletes hely a fotelom.
Illetve ha értelmes áron és nagyobb tudással lesz elérhető a virtuix omni, akkor lehet, hogy arra is benevezek, mert az RPG-k is bejönnek.
Nyilván a népességnek elenyésző százaléka érdekelt egyáltalán az egész VR-ban, pontos számokat nem tudunk egyelőre, de azt tippelem a két cég együttvéve nem adott el még 500.000 darabot sem. Minden esetre szerintem jó úton jár a technológia és mindenképp bíztató, hogy olyan mammut cégek mint a Samsung és a Sony, látnak fantáziát a VR-ban. Ha nem is lesz olyan instant felívelés mint pl anno az iPhone első generációi után történt az okostelefon piaccal, ezúttal szerintem sikerülni fog az ami már jópárszor befuccsolt: szép fokozatosan megismertetni az embereket a VR-al, használható, élvezhető VR élményt adni a felhasználók kezébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest