- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Ahány ember annyi féle.
Én nem szoktam mókolni a telefonjaimat, nem cseréltem még romot ,stb.
Valahogy elvárom egy terméktől, hogy ne ilyenekkel kelljen foglalkoznom, hanem egyből használjam,és legyen jó, megfelelő.
Egy telefon szerintem nem lego, amit össze kell rakni, hanem használati tárgy ami arra való, hogy a lehető legkevesebb stressz mellett ,kiszolgálja az igényeimet.
Simán lehetne ez egy álltalam ajánlott márka ,ha:
--jobb lenne a minősége,minőségbiztosítása, kevesebb gyári hibás termék kerülne le a gyártósorról.
--Kevésbé hektikus, kiforrottabb, szoftver futna rajta(és támogatna végre valami alap nyelvet is ,nem csak mindig a kinait)
--Jobban,alaposabban megterveznék a készüléket, hogy az alapfunkciót (telefonállás) jobb minőségben tudja.Ameddig ez nem teljesül,addig ez a gyártó számomra nem más mint pl egy indiai, vagy orosz autó.
Valószinüleg ezért nem léptek még az európai ,piacra, nem azért mert nincs kedvük, hanem mert az európai ,amerikai piac igényesebb, itt kevésbé toleránsak az emberek a hibákkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest