- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Nem sarkítanám ki ennyire. Az egész Polaris szériát jelentéktelenebbnek tartom a vegánál, mégis több törődést kapott az AIB partnerektől. Meg most is csak a 64et szanálták, az 56ot nem. Szerintem itt ellátási és megtérülési problémák a döntőek, valószínűleg azon az áron ahol versenyképes lenne egyszerűen olyan kicsi a haszon, hogy nem térülne meg
-
Cathulhu
addikt
Arra nem nehez fokuszalni, benyomja egy meglevo sablonba, csap hozza egy BIOSt es kesz az "uj kartya". Ahhoz kepest a vegat tenyleg tervezni kellett volna, en megertem oket. Valoszinuleg kicsi rajta a haszon, mert draga a chip, es nagy vilagmegvaltast se hozott amiert ezrevel fogynanak. Szimplan nem eri meg uzletileg. Helyukben fognam a referenciat, raraknek egy csendesebb hutot es kipipalnam a taskot. Jobb ugyse lesz, maga a kartya meg eleg jo lett referenciakent is, folosleges hozzanyulni.
-
Cathulhu
addikt
Gigabyte says no to custom Radeon RX Vega 64
De jóelőre sejtettem én ilyesmit
-
Cathulhu
addikt
Vissza a #40 elotti es koruli temahoz:
Erdekes eredmenyre jutott Jayz is, gyakorlatilag a referencia vegaja alazza az Asust. Nem csodalom, hogy az Asus nem arasztotta el a piacot vele, valoszinuleg nagyon valogatni kell a vegat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Airsoft
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged