- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Pár hónapja vettem fehérben egy NR200P-t, minden szép és jó, viszont a top panelre ha 2 ventilátor szerelek, akkor a ház elejénél nagyon eláll, ami miatt a bekapcsoló gombot is sokkal nehezenn lehet benyomni, mert besüllyed. Más nem tapasztalt ilyet?
-
|AP|
veterán
közben letettem róla. Nem találtam olyan léghűtés opciót, ami az én válogatós fajtámnak megfelelt volna
-
|AP|
veterán
Van bárkinek tippje beszerzési forrásra? (NR200P, fehérben)
-
MeszesKPT
őstag
Piros pont a csavar nélküli rögzítésért, mert egy ilyen kis kuckót úgyis sűrűn kell pormentesíteni a jó szellőzés megőrzése érdekében, így meg legalább ez könnyen megy.
-
sb
veterán
Minimálisan nagyobb, de ilyenek rég léteznek.
Sharkoon CA-IRealan, Jonsbo, Cooltek... többféle is volt.
ATX táp is befér, de ha paneltápot raksz bele akkor gyk. bármi. Nekem volt kisebb toronyhűtős (TX3), dvga-s rendszer is benne szellősen. Meg 4x3.5" HDD-s is.
-
mad823
őstag
válasz
HUN_Sector #10 üzenetére
Van hasonlóm, de a kocka azért lenne jobb, mert vízszintesen lehetne a lap, és megállna rajta egy rendesebb hűtő - azért a 30-40-50mm magas hűtők nem a leghalkabbak ha pörögnek. Noctuám van...)
-
rakloo
aktív tag
-
Kicsit lassan jonnek a hirek
En mar Augusztus elejen egy ilyen hazba koltoztettem at a Fractal Design Define S-bol a cuccokat.. Ajanlom mindenkinek mert nagyon jol sikerult haz nagyon jo aron!
-
-
Ixion77
addikt
Ezt a házat már júliusban is nézegettem. Az hogy most jelent meg a hír azt jelenti hogy mostantól lesz elérhető Magyarországon?
-
menpee
aktív tag
-
-
mad823
őstag
Valaki egyszer gyárthatna külső tápos 20 centis élhosszú kockákat is diszkrét VGA nélküli konfigokhoz is...
-
Eddig nagyon jók a visszajelzések, jól sikerült kompakt ház lett, és ha jól számoltam, 2db RAM foglalattal bíró mATX lapok is beleférnek!
Sajna Nálunk még csak korlátozottan hozzáférhető, 35-40k HUF körüli árakon, de mihelyst lemegy a cikkben is közölt 25-30k HUF-os ársávba, én is elgondolkodom egy példány beszerzésén!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Adobe Premiere topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Noctua NH-U12S chromax black + NF-F12 PWM chromax black + NA-SRC7 + NA-SYC1
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest