Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
rosszcsont88 #17 üzenetére
Idei generáció tényleg elég tré lett hűtés szempontjából sony-nál, de igazából csak a hangja a baj, bírja az nem kell túlaggódni. Erre találták ki
Mostani konzolok amúgy is PC vasak szépen becsomagolva, de a tört játék és az emulátorozás nekem nem pálya. Család, barátok, meló... egyszerűen nem fér bele, én csak le akarok huppanni a babzsákba és csapatni a TV-n ha van rá egy kis időm.
SteamOS-t szerintem engedd el, már a valve is megtette. Jobban jársz egy POP_OS!-el pl, system76 csinálja és odafigyelnek hogy minden up2date legyen és a legfrisebb protonos cucc is belekerül mindig, mezei steam klienssel lehet játszadozni egészen jó eredményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest