- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszcsont88
tag
ps4 és ps5 nincs bajom , ez cpu dolog aggaszt sose tudják megoldani sony mérnökei ,vagy nem is akarják,
megoldható lenne pedig PC hardver megoldás én is törtem a fejem ,playstation OS lenne a megoldás ps4 lemezt tudna olvasni mert van BD irom ,1 file van lemezen 30-45GB azt beolvassa BDplayer ezen playstation fut (freeBSD)linuxos !! nekem hiányzik vulkán grafikus 3D gyorsitó linuxban .már vannak kisérletek steam program tulajdonosa megprobálja linuxra átvinni programját.hogy ott is futtatható legyen a játék
készitettek is steam OS nevü operácios rendszert ...! már sok AAA játékot már feltörtekps3 emulátor müködik (RPCS3) nagyon 30fps limiten van
létezik RPCS4 is,de nem publikus
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest