Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
-
fatal`
titán
Egyrészt a 8-ban már nincs is ilyen menü. Másrészt minek ez? Ott a kereső, beírod a nevét, enter és már indul is, nem kell kotorászni sehol sem.
(#169) dezz: XP-n is lassú mire előanimálja. Persze, ha a klasszikus felületet használod, akkor nem, de az meg szimplán ocsmány, az újabbaknál pedig avval nincs GPU gyorsítás.
(#179) r3dsnake: Pl. a DWM, a GPU gyorsított felület, az Aero Peek.
-
-
fatal`
titán
Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami. Mint, ahogy én is utálom.

Win8-ban nincs start menü, a tálcát oda pakolod ahova akarod. Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni (vagy csempehalmot, ha 8-ról beszélünk).
(#141) LonGleY: Ugyanúgy rengeteg fikázás volt, amikor a Google lecserélte a Chrome ikonját.

-
FTeR
addikt
figy sztem nézz át w7/w8 topikba, ne a logócserét offold.
vista/w7-ben listás nézet van startmenüben, win8-ban meg egy teljes képernyős oszlopos cucc. de mind1 is, mert a keresőt érdemes használni.
nekem nem fér a fejembe, hogy tudnak emberek még xp-t használni. w7-hez képest elképesztően fapados.
-
törölt tag
Igen, kicsit túlzásnak érzem én is, egy adott OS verzióhoz való igazítást, persze lehet így fognak kinézni a Windows-ok 4-5 cikluson keresztül is.
7-esnél minden van

Faterom egyik munkatársának az a szokása, hogy tálcát elrejti, és gomboknál sincs összevonás, címkék elrejtése... őrületbe tud vele kergetni...

8-as:

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest