Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Logitech szerviz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
-
fatal`
titán
Egyrészt a 8-ban már nincs is ilyen menü. Másrészt minek ez? Ott a kereső, beírod a nevét, enter és már indul is, nem kell kotorászni sehol sem.
(#169) dezz: XP-n is lassú mire előanimálja. Persze, ha a klasszikus felületet használod, akkor nem, de az meg szimplán ocsmány, az újabbaknál pedig avval nincs GPU gyorsítás.
(#179) r3dsnake: Pl. a DWM, a GPU gyorsított felület, az Aero Peek.
-
-
fatal`
titán
Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami. Mint, ahogy én is utálom.

Win8-ban nincs start menü, a tálcát oda pakolod ahova akarod. Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni (vagy csempehalmot, ha 8-ról beszélünk).
(#141) LonGleY: Ugyanúgy rengeteg fikázás volt, amikor a Google lecserélte a Chrome ikonját.

-
FTeR
addikt
figy sztem nézz át w7/w8 topikba, ne a logócserét offold.
vista/w7-ben listás nézet van startmenüben, win8-ban meg egy teljes képernyős oszlopos cucc. de mind1 is, mert a keresőt érdemes használni.
nekem nem fér a fejembe, hogy tudnak emberek még xp-t használni. w7-hez képest elképesztően fapados.
-
törölt tag
Igen, kicsit túlzásnak érzem én is, egy adott OS verzióhoz való igazítást, persze lehet így fognak kinézni a Windows-ok 4-5 cikluson keresztül is.
7-esnél minden van

Faterom egyik munkatársának az a szokása, hogy tálcát elrejti, és gomboknál sincs összevonás, címkék elrejtése... őrületbe tud vele kergetni...

8-as:

Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciókamerák
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi