- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
#40553216 #246 üzenetére
"A megfeleltetés akkor is utólagos. Mivel korábban egy a logó a most kék színnek megfeleltetett Windows logója volt, ha a fenekedet a földnek vered is."
a kek szin eddig is hangsulyos volt kulonbozo formaban a windows-okban. win95, win98, winxp, win7. szoval itt pont az a lenyeg, hogy vegre a kek (ami mar korabban is nagy hangsulyt kapott) = a windows-al. raadasul fentebb hulyeseget irtam, mert mar az office 2003 es 2007 dobozan is ott volt a narancs szin. szoval ez sem uj keletu dolog.
"Talán mert leírtam, hogy ezek a színeknek megfeleltetettek közül mindenképp, de amúgy is a leginkább az MS-sel azonosított, legnagyobb súlyú termékek?"
en meg leirtam, hogy hulyeseg xy termeket kiemelni. egyutt fontosak, nem kulon - kulon. nezd mar meg pl, hogy egy darab ms accounttal hany kulonbozo szolgaltatast tudsz hasznalni, a skydrive sem egy onallo termek, a skype is jelen van tobb helyen, stb.
a narancs szinre: office blog, narancssarga. itt max az arnyalatokon lehet vitatkozni (amit valoban elbaszott az ms egy par helyen), de ettol ez meg narancs marad.
a windows phone szine eddig is piros volt, es ezutan is az marad (kb a lap kozepen ott vannak az uj logok, lehet latni az elterest normalisan beallitott monitoron).
"Mármint? A két tabletta? Az az újítás?"
vess egy pillantast arra, hogy ez elmult par honapban milyen szolgaltatasok ujultak meg, alakultak at (skydrive, outlook, windows live megszunese, stb.). poenkodhatsz, de ebbol csak az jon le, hogy lovesed sincs ezekrol.
"Nem az a lényeg, hogy a koraiság meghatározása szerint mennyi idővel ezelőtt kezdték el, hanem az a lényeg, hogy még ez sem volt elég idő, tehát nem kezdték elég korán."
feloled akar szaz evvel (igen, diretk irtam ennyit) ezelott is kezdhettek volna, akkor sem ertened meg, hogy atalakul a vallalat es egyseges iranyba viszi az arculatot. de fentebb azert linkeltem egy par peldat, amik alapjan lathato, hogy nem hasrautes szeruen jott az, hogy xy szin = x termekkel.
amugy meg de, pont az a lenyeg, hogy ezen szinek hasznalatat mar korabban elkezdtek es mostanra jutottak el odaig, hogy veglegesitsek. es a szimbolum sem uj keletu dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest