- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nem a Sims-el van bajom, hím létemre én is Sims-eztem, egyel is kettővel is, de ez a 1000+1. kiegészítő amit méghozzá teljes áron vesztegetnek, RABLÁS! más fejlesztőcégek ha ezt akár ingyenes patch formájában megtudják oldani, akkor ők miért nem? nem arról van szó, hogy egy nagy expansiont ne adhatnának ki, de 20at, s mindegyik hangyaf@sznyi pluszt nyujt... de oké, nem azt mondom hogy pl Microsoft jobb, csak mégse így kéne hozzá állni a dolgokhoz, "csaljunk ki annyi pénzt a vásárlóktól amennyit csak tudunk semmiért cserébe". mert mit gondolsz mekkora fáradtság nekik beleheggeszteni pár új ruhát illetve helyszínt? kb 2 hozzáértő ember megcsinálja egy hét alatt, aztán kaszálnak minden eladott példánnyal megint 7-8ezret... kicsit felháborító, de ilyen világban élünk, a fatanizmus meg határtalan, tök mindegy mit raknak elé és mennyiért ha a kedvence neve van rajta.
és még egyszer írom: a Sims-el mint játékkal semmi bajom, elég sokat szórakoztam vele anno.
-
VoDaFoNe
aktív tag
szerintem tök értelmetlenül háborodsz fel. Ennek semmi értelme. Körülbelül annyi hogy kiállsz a játékboltok elé papírral a kezedben hogy "Ne vegyél SIMS-et!!" aki megcsinálta, az jól járt. Mellesleg nagyon sokan szeretik, mások meg másféle játékokat szeretnek. Jómagam pedig mindkettő félét. Simsezni is szoktam mellette Guild Wars, de Q1-Q2-Q3-mal is nyomtam hol Roller Coaster vagy Warcraft 3...
-
Xelo
addikt
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
jah én is úgy tudtam hogy már rég halott.. amúgy sztem már csak egy kerek erdő közepén korhadt fakunyhóban élő aggastyán tartotta kómában a játékot.
szerk: meg úgy veszem ki jön a Sims 3, amolyan Hellgate: London szerü fizetési-rendszerrel... hát.. még talán JÓ is lehet, ha úgy oldják meg mint Hellgate-ben. nem fognak külön kiegeket tolni, hanem aki fizet havonta kapja a plusszt, aki nem az az alappal játszhat "ingyen" neten is.és megszünne a Sims-game áradat
-
Darth_Revan
veterán
Úristen! Ez még mindig ment? Azt hittem ezt is lelőtték évekkel ezelőtt a Motor City Online-al
(bár úgy tűnik akkor csak a szerverek 1 részét lőtték le)
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #10 üzenetére
Mindegy, én ezt akkor sem értem hol éri meg nekik az EA-n kívül minden hónapban egy 4k-s kieg, főle egy magyarnak, na mindegy... Azért remélem más játéknál nem fogják ezt bevezetni, BF2-nél már próbálkoztak a mini-kiegészítésekkel, szerencsére kettő után abbahagyták, a 2142-höz meg már csak egy db jött ki, most meg már a BF Heroes ingyenes is lesz, úgyhogy az fps-eket még kíméli egyelőre az EA.
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #7 üzenetére
Ezt értem, de az ötszázadik ruhakiegészítő csomagot minek kell megvenni, nem érzik már kicsit büdösnek a dolgot? Én sem vennék meg 4 ezerért egy fegyvercsomagot a CoD4-ben...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Tévedés, maga az Úr szólt.
-
feka007
veterán
Van, mert akik megveszik, azok (sajnos) azt se tudják mi az a warez, mert az értelmi szintjük et tükrözi ez a játék. Amíg ilyen sok a balek aki megveszi, addig az ilyen olcsó pénzlehúzási lehetőségek is élni fognak...
Félreértés ne essék, nem a warezt akarom reklámozni, de ezen mindig kiakadok, hogy mire képesek elkölteni emberek a pénzüket... Ami még önmagában nem érdekelne, de a tisztességes fejlesztők meg mindig csak buknak. -
feka007
veterán
Én nem bánnám, ha az egész Sims projekt leállna, idegesítő, hogy pont olyan játék fogy a legjobban, ami megérdemelné a warezt, az évekig fejlesztett nagy nevek meg mindig bukásra vannak ítélve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hat esztendőnyi szolgálat után úgy döntött az Electronic Arts, hogy leállítja a Sims Online-t, méghozzá véglegesen. Utánpótlásban azonban nem lesz hiány.
- Tudományos Pandémia Klub
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest