- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Pont tegnap gondoltam ra,hogy biztos nagy sikere lett.
Rosszul gondoltam -
Wolverine
félisten
A legtöbb MMO ilyen: elindítják, fut (jó esetben) 4-5 évig és utána vége. Ritka az olyan, ami megéri a 8-10 évet (lásd EverQuest, Dark Age of Camelot, Ultima Online), és arra is van példa, hogy alig egy év után lelőnek egy játékot (ez az NCSoftra jellemző, lásd Auto Assault és Tabula Rasa).
A Matrix Online esete azért fura, mert a Sony eddig nem állította le egy MMO-ját sem. Egyesek azt találgatják, hogy a Star Wars Galaxies vagy a Vanguard lesz-e a következő...
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem akik játszottak ezzel, azok nem azt fogják sajnálni, hogy oda a feltápolt karakterük, hanem hogy nem lesz részük több történetben/eventben
(sőt szerintem minden mmorpg-hez csak így érdemes hozzáállni... ha azért játszol, hogy legyen feltápolt karid, akkor 99% hogy függő leszel, a szó rossz értelmében) -
twollah
nagyúr
Volt Matrix online?
Nem nagyon reklamoztak...
-
7
addikt
válasz
Dr. Romano #7 üzenetére
Szerintem sem MMO, bár más okokból gondolom így, amit most nem részleteznék, mert a definíció úgyis megtalálható egy kis kereséssel.
-
Viktor77
titán
válasz
Dr. Romano #7 üzenetére
A D2 lényegi része az online játékban van. Egyedül nem sok értelme van.
-
Nimrod
addikt
Még egy bezáró mmo. Szerintem idén is hosszú lesz a lista.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Én se tudtam róla. Vagy mégis? Nem tudom... lehet több reklám nem ártott volna neki.
Egyébként tök szép dolog, hogy egyesek kitápolják a hősüket meg sok időt eltöltenek a játékkal, aztán a cég fogja magát és bezár. Egy újabb érv, miért nem érdemes mmo-val játszani.
-
Jégkokó
veterán
Évekkel ezelött hallotam róla először.De látni vagy játszani sose játszottam vele, mert bizony keményen fizetős volt.Hát akkor már ezek után ez is kimaradt. Pedig a Patch Of Neo egész jó kis játék volt , még mai szemmel is, én nem rég vittem végig csomó idő után
-
Sirandrish
legenda
van/volt Matrix online?
-
Invadrr_Zim
tag
ehh... en azt hittem, hogy mar reg bezart :S
-
Kedvenc filmjeim között van a Mátrix triológia, de ez nem fog hiányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony július 31-én zárja be a 4 éves MMORPG szervereit.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest