Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Sosem játszottam egyetlen Ratchet résszel sem, nem volt min. 4Pro-ra most ugye ingyenes lett a legfrissebb, pedig régóta szemezgettem vele. Azt kell hogy mondjam életem egyik legjobb játéka. Elképesztően magával ragadó, így ha lehet kapni majd az 5-öt, biztos hogy emiatt a játék miatt fogom megvenni.
-
Persie12
aktív tag
Jójó, értem én az úgymond problémát.
Most gondolom a gyártáshiányra hivatkozva nem fognak mottót cserélni. Meg lehetne helyesbíteni pl olyanra hogy play has no limits on playstation, de az nyilván nem hangzana olyan jól mert már hosszú. Maga a szlogen jól hangzik szerintem. Amúgy ténylegesen nem hiszem hogy nagy tömegeket mozgat meg a szlogen "helyessége" (tisztelet a kivételnek) , legyen exkluzívitás vagy készlet szempontjából róla szó. Maga a vegtermék a lényeg és a rá készült produktum, azok viszont rendben vannak nagyon is. Szóval én nem gondolnám hogy ez miatt nevetség tárgya lenne a vállalat. -
-
Raijin
tag
Nagyon várom a folytatást, addig újra végig játszom az előző részt is PS5-ön.
-
Persie12
aktív tag
-
hombre[EU]
veterán
játszható CG mese
-
A legnagyobb troll a végén lévő "Play has no limits" szlogen, elég ironikusan hangzik, mikor nem lehet kapni az egyetlen konzolt, amire megjelenik a játék.
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon várós
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest