Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Nekem nem sikerült megnyitnom az új pályákat, pedig végigvittem a Junglet és az összes 3 csillag is megvan és ereklyék az adott pályán, de mégsem tudom kiválasztani a 24-es pályát pl. De még pénzért sem látom, hogy hol kellene kiváltani
-
George85
tag
Navon M450-el lag mentesen fut, és az első járműre pattanáskor sem volt akadás
.
-
no more
veterán
Hú, oltári jó játék! Az eddigi legjobb runner szerintem! Kár, hogy One-on szépen be tud szaggatni...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Annyira nem lényeg azért, hagyhatod nyugodtan
. Gondolkozom a V-m leváltásán, mert tegnap is WiFi mellett állandóan kilépkedett, a RAM kezelése nem túl jó. Lehet előbb megpróbálok egy CM-et rá, de nehogy egy futkározós játék fogjon már ki a telefonon. A két Krait mag, Adreno 225, 1GB RAM még most se olyan gagyi, de ha nem optimalizálnak, akkor sajna ez van.
-
George85
tag
Valahogy megpróbálom összehozni a GameBench-el
.
-
George85
tag
válasz
RazorShark #17 üzenetére
De WP-on pl. jófogásnál nem kapod meg az üzenetet, meg nem lehet szerkeszteni,
kevesebb az ingyenes játék, és ezekből jó pár tele van reklámmal és fizetni kell
azért is hogy reklámmentesek legyenek az app-ok.
A netes rádió is állandóan leáll, androidos mobilomon viszont ment folyamatosan. -
George85
tag
Upsz, a gépem is kell a GB-hez, most nem vagyok gépközelben, majd jövő héten
, viszont ha az 1GB-os Lumia 535-ön is akad, akkor talán Lumia 532-őn kicsit jobban megy a 4" miatt, mert ugye ott is Adreno 302 szolgál, a két proci közül nem tudom melyik az erősebb, elgondolkodtam hogy Lumia 520-ról nem nagyobb Lumiára hanem egy erős android mobilra váltok
.
-
bepken
veterán
ennek a felújított változatát pl sokkal szívesebben játszanám ismét végig mobilon: [link] - szerintem egy akármilyen endless runner féle gesztus vezérléssel pofon egyszerűen irányítható mászkálós játék lehetne belőle.
anno N70 alatt ez volt a kedvenc játékom. (természetesen a worms armageddon után
)
-
George85
tag
Asus Memo Pad 7 ME70C tabon először többször beakadt, következő indításoknál viszont folyamatosan fut Lara
.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Xperia V-n először be se töltött. Majd be, tetszik, bár baromira nem látható át a pálya néha.
-
George85
tag
Szerintetek lesz a jövőben olyan frissítés, hogy 512MB-os Windows phone-on is Menjen?
-
kelekyle
őstag
Alphan nem akad
-
Kirrr
aktív tag
Snapi 800-at grillsütő melegre fűti és akad...
-
RazorShark
csendes tag
l535-öm is szaggat rendesen, de a nagyobb baj az, hogy minden tök ugyanúgy néz ki, soha nem jöttem rá, mikor kéne pl ugrani
-
Xaels
félisten
Ki akar ezzel a butított szennyel játszani amikor megjelent az eredeti klasszikus is...
-
2ttitan
csendes tag
Nem csak windows telefonokon akad, nekem z3c-n a járműves részeknél rendesen szaggat. Innentől nem tudom, milyen telefon kell neki és egyáltalán min tesztelték.
Ha jól futna, nekem tetszene, mert változatosabb mint pl. a templerun. -
tnt512
tag
Pedig vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest