- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BIOS frissítés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrGreko
csendes tag
Elotte egy 1gb-os volt benne, azzal működött.Délután megpróbálok szerezni egyet kölcsön, kipróbálásra, mert az 1gb-osat elajándékoztam.
-
MrGreko
csendes tag
Áttettem a kártyát a szintén Androidos tabletembe, az látja!
-
MrGreko
csendes tag
Sziasztok!Újabb problémába ütköztem: vettem egy 8Gb-os Micro SD-t.Az asztali gépem látja, formázza.Amikor beleteszem a telefonba, az SD-kártya előkészítése után nem látja a kártyát.Miért lehet ez? Köszi!
-
MrGreko
csendes tag
Az az érdekes,h a Value érték megmarad, de a Level mindig vissza áll 0-ra.Most pl. Mic-> Level 0 Value 255. Továbbra is recseg hívás közben. Headseten használtam eddig, ott semmi probléma. Gondolkoztam egy Factory Reseten, mindent vissza alapba,és onnan újra megpróbálni, de a fekvő robotos képernyőnél hiába nyomkodom a középső gombot, nem csinál semmit!
-
MrGreko
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen készüléket, és nálam is jelentekezett a mikrofon probléma (recseg, halk, stb). Leszedtem a MobileUnclet-t és átállítottam a Mic-et Level 6-ra, és Max értékre. Rányomok a Set-re, és nem menti el.Próbáltam újra indítani, az sem segít.Van vkinek esetleg vmi ötlete?Kell még esetleg vmit csinálni, h működjön?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest