Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
...bravúros üzleti érzék...
499 dodó a kinecttel. Nincs elég eladás, így árat vágnak.
399 dodó kinect nélkül.
Olcsóbb One megvétele után gyerek (...) sír egy mozgásérzekelős játék után, így
149 dodó a játék, és a kinect. Ebből 10 dodó a játék.Tehát vagy "feleslegesen" veszel 500-ért kinectest, vagy 40 dodót bukva előbb kinect nélkülit, majd kipótolod az érzékelővel, ha "szükséged" van rá.
Hmm...
-
tévém game módban
dashboardon ott alul a 2d sziluetted látod - ezért is pl alig van lag a fruit ninjaban
a wiimote után egyébként a move is lagos
pedig a hw jóval erősebb, de hiába, az infra primkó megoldás még mindig sokkal jobb, mint a kamerás vergődés (mindkét oldalon...)
kezünk pisztoly - tuti élmény lenne, ha pl a kinect sportsban alig (túlzok
) lehetett eltalálni a bazinagy négyzetet is, h CONTINUE
-
DummyBoy
senior tag
A Wiimote egy 120 FPS-es infrakamerát tartalmaz, ami 2 pontot követve határozza meg a kontroller helyzetét. (A PS Eye-t nem vágom, de az is 120 FPS, szvsz ugyanígy működik az is ...)
Ez nagyon jó modalanyokká teszi őket, főleg mivel 3 pont érzékelésével már a térbeli elmozdulást is lehet követnim, nem csak a síkbelit. (Maga a Wiimote 4 pontot "tud követni" egyszerre, de a Wii csak 2-t használ ebből ...)
Ezzel szemben a Kinect 30 FPS-es kamerát tartalmaz, ami viszont emberenként 20 pontot tud figyelni, és egyszerre 2 embert, míg az új magasabb felbontás mellett 26 pontot és 6 embert.
Már a számokon is látszik, hogy a két különböző technológia nem ugyanarra a felhasználásra született.
1 pont követésére (játékpuskázás ...) jobb az első 2, mert erre vannak kitalálva + a magasabb mintavételezés miatt a gyors mozgások esetén is precízebbek, viszont a Kinect esetében ugyanezt simán pisztolyt formázva a kezünkből is meg lehet csinálni.
Viszont ha a test mozgását akarjuk követni, akkor elég sok Wiimote-al vagy Move-al kellene körberagasztgatnunk magunkat, erre való a kinect. Ugyan nem atompontos, de nincs is rá szükség. Természetsen az adatok feldolgozása itt tovább tart, majd meglátjuk mennyire.
-
DummyBoy
senior tag
Hogy a bánatban sikerül nektek másodperces lagokat prezentálni a Kinecttel?
TV ugye nem Cinema+ módban van?
A 360 esetén sem a kinect lagol, hanem a feldolgozás tart sokáig. A Dashboard alján lévő kis kinect ablakban pl: tökéletesen látszik, hogy majdhogynem realtime érzékel ...
-
ok, csak a wiimotenál a kézremegésem is szinte realtime látszik, mig a kinekt nagyon sokszor baromságot érzékel, két játékossal körülményes, néha majd egy másodperces laggal ... anno move-t is azért vettem, h "fénypisztolyos" játékokat nyomhassak, amire a "ferrari" megint csak full alkalmatlan
mondhatnám: kinekt vs wiimote = ferrari a terepen vs. lada a pesti utakon
-
Peat;)
veterán
A betegek kezelésében a wii meg olcsó, megbízható, bevált és legalább a wiimote kis súlya is ott van, már az a pár gramm is sokat számít. És szerintem még élvezetesebb is mint bármely sony vagy microsoft féle erőltetett baromság, a wii kihozta azt ami ebben a műfajban volt, főleg a tökéletes programokkal. Hány hónapig epekedett mindenki a wii sports után, viszont ott volt pl a mario vagy zelda egyjátékosoknak ahol szintén jól működött a megoldásuk. Ennyi volt, nem kell több.
-
Tehát ha lett volna külön kinekt, akkor most mégtöbb xbone és mégtöbb kinekt lenne eladva?
Egyetértünk abban, hogy az erőszak rossz döntés volt (de erőszak volt!) - viszont érthető volt a miért: így nincs mese, mindenkinél ott lesz a kamera, építhetnek a fejlesztők a várt/vélt brutális felhasználói bázisra. Csak sajnos csúnyán elárazták, az egyébként is gyengébb hardverrel rendelkező masina így még amerikában sem no.1.Mindenesetre örülök, hogy a piac úgy reagált ahogy és most már nem kötelező ez a laggos és számomra(!) értelmetlen szutyok
(mielőtt valaki betalálna: köszönöm, volt már kölcsönben és minden jelentősebb játékot kipróbáltunk vele, majd bazigyorsan meg is untuk - még az akkor 7 éves lányom is!)
(#32) DummyBoy : akkor lagol, ha nem sima 2D képet kell feldolgoznia (pl a kontúrodat) hanem amikor a távolságérzékelés is szerepet játszik (pl mennyire hajlítod hátra a kezed). ezt nem tudod "beállítással" kiküszöbölni
-
DummyBoy
senior tag
Kivácsni leszek élőben mennyire lagol a One-os Kinect, mert a 360-é is elviselhető, és ahhoz képest a One elvileg jobb ...
Mondjuk láttam olyan videót a dzsátubin, ahol irgalmatlan Lag volt, de gyanítom, ott "szakemberek" állították be a dolgokat, és ők sakkozták el így ...
-
DummyBoy
senior tag
Nem kell ezt ennyire túlgondolni xD
Anno, mikor a 360-at vettem, többen mesélték, hogy baleset után kórházba került családtagok otthon Kinectes Fitnessprogramokkal rehabilitálódtak.
Ehhez nem kell szigorú követelmény és specifikáció, elég annyi, hogy sokkal jobban motivál egy ilyen cucc a mozgásra, és szórakoztatóbb, mint a Réka DVD-re való ugrabugra ...
Persze el lehet menni speciális irányokba, de egy darabig a HW elég, csak SW kell rá.
-
NemesTom
tag
Szerintem van létjogosultsága, és el tudok hozzá képzelni egy-két qte-t mondjuk, bár anti-konzolos vagyok, de az nagyon jó ötlet szerintem, hogy mondjuk amikor be kell rúgni egy ajtót, azt "Disz, íz SPÁRTÁÁ" módra megteheted, a saját lábaddal
Szerk.: lehet, hogy van ilyen, csak nem tudok róla -
DummyBoy
senior tag
Az az igazság, hogy lehet trollkodni, meg fikázni, de az elmúlt jópár évben gyakorlatilag semmilyen új játékvezérlő nem jelent meg a piacon, kivéve a WiiMote-ot és a Kinectet.
Én csak a Kinect miatt vettem Xboxot, One-ból is egyértelmű volt, hogy Kinectes kell. Van olyan ismerősöm, aki pl: (ahogy fentebb is említették ...) Kinect nélküli bundle-t vesz, és később tervezi majd megvenni a Kinectet.
Ha nem talál használtan, akkor itt a megoldás.
-
berVi
senior tag
A sok fogalmatlan fikagep kedveert: az eredeti Kinect-bol is eladtak 24 milliot 2013-ig, anelkul, hogy barki kotelezte volna ra oket. Ebbol valoszinuleg meg sokkal tobbet fognak eladni, akar tetszik nektek, akar nem.
A Kinect felhasznalasa messze tulmutat az Xbox elott lotyogesen, vegtelen szamu gyogyaszati/rehabilitacios celu felhasznalasa letezik. Peldaul.
-
Gergosz2
veterán
Drága.
-
Ki az aki vesz egy boxot aztán egy kinectet drágábban mintha a kettőt együtt tudná megvenni olcsóbban?
Komolyan mondom ez az MS egyre hülyébb. Nem hiába adtak el annyi ONE-t és annyi PS4-et mint amennyit eladtak eddig.
-
Adam_97
csendes tag
A "lesz" már késő bánat... az elején kellett volna.
-
Televan74
nagyúr
Aki kinect nélküli XboxONE -t veszi meg, az pont arra várt hogy ne legyen hozzá kinect.Szerintem kevesen fogják utólag meggondolni maguk(hopp nekem mégis kell a kinect).
-
bbTamas77
aktív tag
Elsőre még vette a nép mert érdekes volt, de másodjára már nem poén, kb ma már senkit nem mozgat meg.
Nem értem, miért nem kapcsolt időben a MS, azt gondolta majd venni fogják újra?!
Nem véletlen a Sony sem erőlteti a PS Move-t PS4-en.
-
szmissz
senior tag
A Kinect halott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft egy játékkal csomagolja egybe a nemrég elkülönített eszközt.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest