Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
mataczadrian #41 üzenetére
Így van. A lényeg, hogy elfogyjon.
-
Vigneau
félisten
Hát, hát... Ilyen volt a GTX 560 Ti-men is. Nem estem tőle hanyatt. Terhelésen hangos, nálam melegedett a VGA, ráadásul a hőcsövek is lent vannak. Egy AC TT Pro simán leveri hűtési teljesítményben és hangban - valamint a jelek szerint árban is...
Szvsz már kint van a Twin Frozr III és ebből sok maradhatott a polcokon. Valahogy csak meg kell tőlük szabadulni... -
Fr3eWar
őstag
Értem én! Szóval az MSI legyártatja valamelyik hűtőgyártó céggel (pl arctic cooling ..) és felcimkézve eladja MSI ként. Végül is ha a VGA-kat kutya sem veszi, legalább a berendelt hűtőkből legyen egy kis pénz
-
Georg17
tag
Na most már nagyon kíváncsi vagyok mit tud a Zalaman VF3000 hang ill. hűtési teljesítményben. Pár nap és megjön.
TwinFrozerem még nem volt, de az a linkelt videó számomra inkább azt támasztja alá, hogy halk hűtés, mintsem hangos. Írom ezt úgy hogy már volt szerencsém AC TT Pro-hoz, ill. Windforce hűtőhöz is. Amelyek ultra halkak. De a videón hallható 100%-os zaj szerintem nem vészes. Ráadásul minek 100%-on pörgetni? Ha 40%-on nem képes jól hűteni zajmentesen, akkor nem sokat ér. De erről nincs tapasztalatom. Ebben az esetben max. annyi jó lehet benne, hogy mindössze 2 slot-os megoldás. Ami önmagában nem sokat ér.
De én azért kinézem ebből a hűtőből, hogy képes 40%-on zajmentesen hűteni.A vízhűtés pedig azért tud halk lenni, mert ma már vannak olyan ventik amelyek 600-as fordulaton valóban hangtalanok, nem csak halkak. A vízhűtés lényege a radiátor mérete. A ventiknek nincs hangja, a kártya max. terhelésen sem megy 45°C fölé. Soroljam a tulajdonságokat? Ezért halk a vízhűtés.
-
Dragon3000
nagyúr
Nekem fél éve van egy giga hd 6850 windforce hűtéssel (napi több mint 12 órát megy a gép, így nem lehet azzal jönni, hogy biztos keveset használtam), a vga-nak semmi hangja nincs, terhelésnél is csak furmark-kal ment fel 55%ig a venti. Idle-ben nagyon csendes és játékok közben sem lesz hangosabb, teljesen megvagyok vele elégedve.
-
blackydan
senior tag
Nagyon jó hűtés, bár minden kártyán ilyen lenne szóval nem rossz az ötlet
-
shteer
titán
kötözködhetsz, de megmutatom hogy megnyugodj
de volt tripla thermochill radim is - 500rpm-es ventikkel, arra sem volt panaszom
hogy jön ide? te kérdőjelezted meg, hogy számomra mi hangos és mi nem
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egyik haveromnak volt vagy 7-8 évvel ezelőtt egy teljesen saját tákolású vízhűtője, na az teljesen passzív volt. Valami személyautó alumínium hűtőradiátora volt a nagytorony ház jobboldalára kívülről "ráhegesztve". Alig volt langyos, pedig venti sehol...
Ha jól emléxem, akkor Palomino magos Athlon 2000+ -os procival ment a gép. Jó kis kazán volt! -
VS461
tag
Scythe Musashi igen csendes jószág. Igaz, egy 4850-en lóg, de nem is megy terhelve 55 fok fölé a GPU. 800-as fordulaton... Alapon meg 40 alatt tartja.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
Halkan? Na ne röhögtess!
Itt vigyorog egy példány nálam az asztal alatt, egy MSI 5850 Twinfrozr II. formájában, és hát elég szép zajt tud csapni. Főleg, hogy a nyomorult kártya alapon is 55%-on pörgeti a propellereket. Úgy kellett programban lecsendesíteni. Így valóban "halk" de már nem is olyan hűvös. Ha kell az erő, akkor viszont felüvölt rendesen!
-
Joachim21
őstag
Teszi a dolgát, jól hűt, nagy melegben tényleg kicsit hangos.
-
-
Foo
tag
nekem egy gtx 580-on teljesít szolgálatot, max 70-80c' load értékeket mértem (nem túl jól szellőző házikóban) szintetikus tesztek alatt. hasonló zajt csak egy alkalommal a dirt3 alatt sikerült előcsalni, ami egy új driver telepítésével meg is szűnt. elégedett vagyok a hűtéssel és a kártyával is...
itt egy áradozós vidi a coolerről: link -
cimabue
tag
Szép kis hűtő... Hatékony is... Idle módban. Terhelésnél meg mint egy hajszárító sajnos... [link]
-
Sandrew
őstag
kicsikét elszámolták az árat
-
MontyCrew
senior tag
Nálam a windforce nyerő a Gigabyte műhelyéből, de azért ez az msi hűtő sem panaszkodhat
-
Jimmy8
senior tag
Ezen milyen átmérőjű ventik vannak?
-
kenwood3
addikt
Nagyszerű , remélem itthon is elérhetőek lesznek! Persze csak akkor fog érdekelni ha a fentebb írt árnál jóval olcsóbb lesz mert ennyiért sőt olcsóbban is már AC-t is kapni
-
shteer
titán
úgy gondolják ennyire jól sikerült vagy csak túltermelték?
-
mmdms
addikt
tok jo, az ilyeneket tamogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyelőre csak a GF110 és GF100 GPU-s NVIDIA kártyákhoz használható változat bukkant fel.
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó GARANCIÁLIS Seasonic Focus GX 750W
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest