Új hozzászólás Aktív témák
-
derive
senior tag
Dzsuztoltokent en egy rakat lapkat kepzeltem el, amit bele lehet tenni a kolaba vagy a narancslebe
-
Dr.FantastiK
őstag
A ház, hát hogyismonjam 'érdekes' , szellozése kb. 0 !_
-
zdanee
őstag
iRing: "innovatív"
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a mod nagyon jó lett, az eddigi legjobb szerintem, amit láttam. Egy ilyen kell nekem
Az elektromos lámpás is ötletes, kíváncsi lennék a 30 napos világítási időre
-
HuMarc
veterán
Ez az iRing nagyon ötletes, főleg ha ilyen interaktív táblákon is lehet használni
-
Borgi
aktív tag
Hi,
Azoknak a Juice-os töltöknek mi értelme? Először azt hittem hogy van bennük egy aksi hogy arról mobil üzemben feltöltöm a cuccaim, de a leírások alapján csak egy sima hálózati töltő. Ennyi erővel vihetem az eredetiét is, ami mellesleg kisebb méretü....
A ház szép, de a fizikát ne akarjuk már megerőszakolni... meleg levegőt lefelé ki?
üdv,
Borgi -
szabi__memo
nagyúr
"aminek egyik befutója a már működőképes HVEC szabvány lehet"
Van más alternatíva? -
gianni85
veterán
biztos velem van a baj, de nekem jobban tetszik a ház a mod előtti eredeti állapotában
-
KAMELOT
titán
Jó ez a ROG cucc.
-
Bloksma
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy a vékony merevlemezeket elkezdik-e tabletekben használni. mostanában nagyon arrafelé húz a világ
-
tajcsi
őstag
Merész ez a mod...a kék csatik a tápon igazi ízlésficamra mutatnak....
-
jones965
Modder
Amennyiben ez a végleges verzió, akkor kb egyenlő a nullával, már mint légáramlat szempontjából.
Tapasztalatból mondom, mivel pár éve én is építettem így gépet, pedig az meg volt emelve 5cm-re, mégis beszorult a meleg levegő. Ez egy kényszer koncepció, ami sajnos véghasználói szempontból nem túl szerencsés, függetlenül attól, hogy a vga kevésbé érzékeny a melegebb hűtőfolyadékra, mint a cpu. -
.mf
veterán
"Ez kiemelten fontos lehet a kirándulások során, hiszen az erdőben egy-egy nagyobb pocsolyába is belefuthat az ember, amelyek tükörsima felülete előtt néhány érdekesebb pózt megörökítve mehet is fel pár fényképes üzenet a Facebookra."
Ez a megjegyzés véletlenül csak nem szarkazmus lenne?
A ház szép, de... lanpartyn nem a legbrutálabb gépigényű címek legdurvább beállításai és ultra élsimítás a fontos. A sima léghűtés elég, nem kockáztatnék vízhűtéssel. Ha meg nem lanpartys, akkor kicsit nagyobb kuckóban sokkal kényelmesebben, ésszerűbben is elfér. Szvsz.
-
ViZion
félisten
i betűért per? Hmmm... iT Cafe-t átnevezném ET Cafe-ra iziben
A plexis kuckó jól néz ki, meglátjuk mire jutnak a jóemberek. -
zenke
aktív tag
ez a ház jól néz ki
-
jones965
Modder
A ház kivitelezése hibátlan, viszont a hűtés kialakítása elég érdekes.
Amennyiben ebben a formában, mint a fotókon is látszódik használják a gépet, az alsó radiátor nem igazán tudja a hőt hová leadni, ami így bent marad a hűtőkörben. -
törölt tag
Nem rossz kis összefoglaló köszönjük
-
mepet
addikt
Még csak 3 és fél éve vagyok a ph! olvasója, de ez már kb a 3. olyan bemutatott mod, ami egyértelműen szebb, mint egy a boltokban kapható felsőkategóriás ház!
-
Normi™
őstag
Asus R.o.g
-
Televan74
nagyúr
A ház viszi a pálmát nálam. Nagyon jól néz ki. Ha lenne pénzem , készíttetnék valakivel , valami egyedit.
-
Akula
őstag
most akkor mit is tud ez az iring? nekem nem jött le...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Asus Rog Strix G16
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest