Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskabenzin
csendes újonc
...bar szivesen fogadnek egy heavenly sword folytatast, anno tetszett a demo ps3-on, es grafikailag meg most is ut!
-
Hunpriest
senior tag
Ez jónak tűnik. Az ellenfelek körüli effekt teljesen olyan mint az Alan Wake-ben. Ez csak lazy design vagy lehet köze lesz egymáshoz a kettőnek?
-
zolomon17
senior tag
Life is Strange: csak női főszereplő.
Remember Me: csak női főszereplő
Tomb Raider: csak női főszereplő
Beyond Good and Evil: csak női főszereplő
Horizon Zero Daw: csak női főszereplőFasza játék mindegyik? Igen.
Akkor meg?
Viszont már szerintem egy hete láttam ezt a videót, azt hittem valami új tartalom
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
macskabenzin #8 üzenetére
Mass Effect 1-3-ban a noi karaktert szerintem nagyon kiralyra csinaltak (FemShep
).
-
macskabenzin
csendes újonc
A regi tomb raider jatekokhoz meg gyerek voltam nagyon, nem igazan mentek nekem, inkabb a tesoimat neztem ahogy jatszottak vele. A mostaniak meg valahogy inkabb felhuznak agyilag pl. folyamatos kommentar mikozben jatszom, gyenge szovegek, allando nyogdecseles, ha megmozdul, sikoltozasai, nyavajgasai. Nehezen megy atelni magamat egy noi karakterrel, vagy annak ugy kell megalkotva lennie, hogy nalam ne ellenszenvet, hanem szimpatiat valtson ki es tudjak egy jo elmenyt atelni, anelkul ,hogy a stilusa elterelne a figyelmemet a frusztracio iranyaba. Valami ilyesmi...
-
Scholes9
nagyúr
Reméljük jó kis játék kész belőle
-
wolfman
veterán
válasz
macskabenzin #5 üzenetére
Gender korszak ide vagy oda, ennyire ne legyünk a nők ellen. Ha most ez ilyen, hát ilyen. Történet, játékmenet legyen jó.
Gondolom TR játékokkal nem igen játszottál. -
törölt tag
Nekem tetszik. QB hangulatot érzek a nézése közben és azt is szerettem nagyon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macskabenzin #1 üzenetére
Nem, csak csajjal lehet játszani.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De rohadt unalmas volt ez a videó, a két p!cs@ meg aztán végképp rettenet.
-
macskabenzin
csendes újonc
Fuj de rusnyak ezek, es meg probalnak lazanak, viccesnek lenni, inkabb kinos az erolkodesuk...ja meg jo lenne ha nem pofaznak vegig a jatekot. Remelem lehet him karaktert valasztani, mert a jatek nem tunik rossznak
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!