- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
a technika nem ördögtől való
ezt senki nem is állítottade állítólag volt már ilyen is
állítólag persze bármi lehet
https://hvg.hu/gazdasag/20160303_lehet_paypass_bankkartya_hitelkartya_zsebtolvaj_vagy_nem
" Ahhoz, hogy valakinél működő kártyaleolvasó legyen (vagyis hogy legyen egy számla, amelyen a pénz megjelenik), szerződésben kell állnia egy bankkal, amelynek a megfelelő céges adatokat meg kell adnia. Ez azt jelenti, hogy ha valaki észreveszi a lopást, a tolvaj (cége) azonnal beazonosítható.
De mi van akkor, ha a tolvaj elfut, mire az áldozat észreveszi, hogy kirabolták? Semmi, mert a leemelt pénzt a bankok általában csak 2-3 nap, de lehet, hogy csak egy hét múlva írják jóvá a kereskedő (ez esetben a tolvaj) számláján. Nincs esély arra, hogy a tolvaj a pénzt gyorsan elutalja egy távoli ország visszafejthetetlen számlájára."nem a 20-as korosztály játékszere
nem ezt állítottam, hanem a véleményem irtam arról, hogy milyen felhasználónak racionális választás. Akinek táska mélyéről kell előszedni a telefont annak semmivel nem praktikusabb mint ugyanonnan a plasztiklapot elővenni. Az nyer akár több mp-et/fizetés akinek a telefon ott van közvetlen kéznél. Ha a 60+os anyuka is a farzsebében tartja az iphoneját akkor megértem ha azt használja. Egyébként ő maga állította be a telefonján a payt vagy volt neki egy szorgos fia aki megcsinálta neki?Szvsz akkor érdemes új megoldásra váltani a bejáratott helyett ha az ad valami érdemi pluszt. Nekem az, hogy A eszköz helyett B eszközt kell használni ugyanúgy az nem számít bele a pluszba főleg ha az A eszköz egy drága kényes nagy dolog, B eszköz meg egy ingyenes pici vacak.
Mindemellett én még tényleg az életben nem találkoztam emberrel aki a mifelénk levő teszkóextraauchanlidlaldipennyinterspar vonalon a telefonját tolta volna oda fizetni. Hazudtam, egyszer már látta milyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest