- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
arnyekxxx #42 üzenetére
Jó, akkor engedjük el a kártya elvesztés/lehúzás vonalat, bár nekem speckó nem pittyen SMS csak ha kapok pénzmagot.
Telefon alapvetően kéznél van manapság a többségnél, ha tényleg másodpercben kell verekedni akkor a pénztárca elő, kártya előkeres és kivesz, pittyent, örül verekszik a zsebből egy kézzel telót elő hogy ujjad már rajta a touchID-n és örül-el. Kinek melyik fekszik jobban, azt használja és kész.
60+-os anyuka magának állította be ami annyiból állt hogy:
"jé ez mi?"
"..google keresés"
"hmm, ez jó"
"kártyát lefényképez, cvc-t beír"
"kész"Nem minden 50+ ember automatikusan immúnis a technológiára, őket is lehet tanítani, főleg a google használatra, ha az megvan akkor onnantól elvannak vele. Eleinte nyilván én is kaptam a telefonokat hogy ezmiezmiezmi, de a 5-6. alkalommal amikor mindig azt válaszoltam hogy guglizd ki, láss csodát, megszűntek a hívások, pedig az élet nem állt meg.
Érdemi plusz nekem pl a biztonságérzet hogy nem hagyom el a kártyámat, illetve hogy egy dologgal kevesebb kell hogy nálam legyen, pl bulizni elég egy személyi/lakcím/telefon kombó és kész, előbbiek egy tokba pont bele is férnek a teló hátuljára.
Amúgy peace meg minden, nem meggyőzni akarlak és tökre elfogadom hogy valakinek jobban fekszik a kártya, egyedül a 20-as korosztálybeli vonalon akadtam meg picit mert én baromira nem ezt tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest