- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Rickenstein #36 üzenetére
Igen, de ezek "Gamer" cuccok! Ezeknek az a lényegük, hogy feltűnők és általában nagyon erősek.
-
Rickenstein
senior tag
Hát nemtudom, én ilyen ipari kinézetű akármik helyett inkább valami olyan designel próbálkoznék, ami illik egy otthoni/irodai környezetbe és mondjuk úgy néz ki, mint egy bútordarab vagy egyéb lakáskiegészítő. (pl. egy téglalap/négyzet alakú fali ledes fényforrás mögé épített gépház, vagy egy nagyobb virágtartóra vagy puffra hasonlító ház).
PS C:\>_
-
Felhőtakaró
tag
Nagyon tetszetős
huhh
-
Lacok
őstag
2db PCIe x16 slot és egy erősebb táp jobb lenne.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
-
r4z
nagyúr
válasz #29810176 #29 üzenetére
Nem lehet. Kevés az érintkező és a vezeték hozzá a többi USB csatlakozón, valamint a PCI Express lane-eket is rá kell vezetni a csatlakozóra. USB3.1 csak type-C-n létezik, mert kettő helyett négy SuperSpeed érpár van a specifikációjában. Ugyanakkor az USB3.1 magában nem támogatja a Thunderboltot, csak fordítva.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-Skylake-
addikt
válasz #06658560 #24 üzenetére
Egyikkel sem amelyik belefer egy nagyobb hatizsakba. Itt en nem arrol irok, hogy elmegy aksival 40 percet, hanem arrol , hogy az osszes belefer a kis kabin fogalmaba ha elrepulok valahova, ameddig ez azokra ahol a vgat kulso dokkba tartom ugy igaz csak, hogy mikor leszallok akkor mar nem gamer lapos.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
r4z
nagyúr
-
menpee
aktív tag
válasz -Skylake- #11 üzenetére
Egy 500W-os SFX táp azért nem egy világmegváltó csoda, ami ebben található. A 3x8 pin meglétét pedig nem írták ki specbe, mint ahogy a Pro Duo sincs a támogatott kártyák listáján. Just sayin' -.-
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Tikakukac
titán
-
törölt tag
válasz KubanitoS #13 üzenetére
Thunderbolt 3 - as gépekkel megy USB 3.1 -es csatin keresztül.
Ebben van egy USB elosztó is és egy LAN kártya is. Tehát otthon van a géped és csak egy kábellel rákötsz kábel netet+egeret+billt+monitort(vga-val). Nem tudom ennél is van-e, de állítólag később/most? lehet rajta keresztül még a laptopot is tölteni majd. -
mghltm
addikt
a tapegyseg egy 1u meretu es gold hatasfoku szerverekbe szant seasonic
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
törölt tag
válasz energy4ever #3 üzenetére
Egyszerűen, mert cool. Erre minek komolyabb magyarázat.
-
törölt tag
Azért, mert ez már tényleg kihasználja a kártyát. Amint eléggé elterjed az USB 3.1 a laptopokban és ezeknek lemegy az ára $150-$200-ra szerintem simán sikertermékek lehetnek. Veszel egy kemény üzleti laptopot viszed munkába. Hazajössz 1 kábellel rákötöd az asztali monitorra + bill/egér kombóra azt már mehet is a Battlefield 1.
-
Tikakukac
titán
válasz -Skylake- #12 üzenetére
Utolsó bekezdésedben a lényeg. Ezeket pont ilyen veszik R13-as AW-val vagy olyanok akiknek kell a nagyobb gép de csak kötve kell grafika is.
Ebből áll az eladások többsége. Maradék pedig a csúcshajhászok és fizetősebb gémerek akiknek minden mindegy
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
KubanitoS
veterán
Amúgy ez a cucc hogy működne? LAN kábelen keresztül menne az adatátvitel? Bármilyen laptoppal kompatibilis, vagy azért nem olyan egyszerű?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-Skylake-
addikt
válasz Tikakukac #10 üzenetére
Hja, csak akinek van 600k-ha egy gamer laposra, az csak melletesz egy rendes vgat is, 960m-el 600kert nagyobb penzkidobas mint 980al 1M ert. Amellett pedig ne menjunj el, hogy ezek meg mindig laptopok, nyilvan ha elutazok nem viszek magammal egy fel borondnyi dobozt, hogy meglegyen a fix 60 crysisba. Nem azert vesz az ember millio kornyeken gamer lapost, hogy utana asztalhoz legyen kotve. Szerintem.
En ezeknek a dokkoknak ott latom az ertelmet, ahol adott egy 1,5kg alatti lapos amibe van egy 6700hq meg egy hd graphic. Ha otthon vagyok racsapom az 1080at, ha utazok konyebb mint a da vinci kod.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
Egyreszt van benne egy tap is, nem csak egy legures ter, masreszt ez nem sirja ossze magat, ha csucson jaratsz benne egy Pro Duo-t, ami pl a te SS hazodrol mar ranezesre sem mondhato el.
-
Tikakukac
titán
Naaaaa. 600k az a konfig amiben ott van a 6700HQ és kikéred a 960M-el csak, na és kész is vagyunk
1 millás konfigot is tudunk neked konfigolni, csak semmi értelme ha úgyis külső vidkarid lesz.
Nyilván az AW az csak AW-el megy, de hidd el, annak a körnek akinek az szól, teljesen mindegy. Nekem is sok év kellett hozzá, meg vagy 2-3 hét amit csak ilyenek között éltem le, de most már értem
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-Skylake-
addikt
Azert azt pottyintsd bele ebbe a kepletbe, hogy az AW dokkjahoz 1 milla egy kozepesen ertelmes laptop. Arrol mar nem is beszelve, hogy mas markaval konkretan nem is mukodik.
Igy nezve szerintem konkretan az aw a ledragabb.[ Szerkesztve ]
-
menpee
aktív tag
Térfogatra kétharmada az egész házam, hova kell ennyi hely egyetlen VGA-nak?
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Tikakukac
titán
miért lenne ez most sikeresebb?
Mert most van sávszéles csati és mert megindult a TB csatis nem macbook gépek gyártása is. A gond, hogy még így is évek. Plusz ugye 120k egy külső dokk, ami nekem elég érdekes, mert konkrétan az AW is ennyiért adja, ami azért márkából sem kispályás árnövelő.
-
Ghoosty
őstag
Fogalmam sincs, de ezeknek a sátánistáknak vannak magyar követőik is: [link]
-
Apollyon
Korrektor
Akárhogy keresem, nem látok rajta sátánizmusra utaló jelet, ellenben rá van írva angolul hogy ördög.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
energy4ever
addikt
A Powercolor termekpalettaja mindig is tetszett! Ez is nagyszeru termeknek tunik. De kerdem en, miert kell eroltettni ezt a satanista baromsagot a termekeik 90%-an?
-
XuChi
addikt
Az ára kicsit meredek
A többi gyártó nem szándékozik kiadni a saját verzióját ? Esetleg olcsóbban ?