- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Köszönöm a választ. A linkelt videók hagyományos elkészítésének módját ismerem, csak azt hittem van valami "zeneibb". Videókkal dolgoztam már sokat. Szívtam már eleget az időszinkronnal.Nem is állt szándékomban szintizni vele, engem az aux port fogott meg. Bár lehet félre értettem az írásodat, mivel én úgy értettem, hogy a beállításokat alkalmazza az aux porton jövő hangra is, billentyű nyomása nélkül valós időben, mint egy effekter.
Igen, a helyet is ezért kérdeztem, mert amit az árgép dob, az 99,99%-ban nem igaz. Vagy az ár, vagy a készlet nem stimmel. No nem baj, majd nyitott szemmel járok és valahol csak rábukkanok.
-
#4 és #5: Köszönöm a linkeket. Hihetetlen mit művelnek ezekkel a minikkel.
Az írást köszönöm, nagyon tetszett, bár bevallom a felét sem értettem, hogy miért lelkesedsz érte.
Aztán megnéztem a videókat és leesett az állam. Az eszköz ára valóban nevetséges, csak kérdés, hogy tudnám-e mire használni. A zenéléshez nem értek, csak szeretek néha "játszani" leginkább a saját szórakoztatásomra, mikor már unom a rongyosra hallgatott slágereket. Azt hiszem az alap Monotron-on még elgondolkozom, a delay-ben még nem látom a fantáziát. Aztán ki tudja, hogy mi lesz a vége, lehet menet közben jön meg az étvágy.
Annyit esetleg még írhatnál róla, hogy milyen az aux bemenete? Mikrofont fogad, vagy csak aktív eszközök hangkimenetével tud mit kezdeni és a mikrofont mondjuk egy keverőpulton keresztül kell rácsatlakoztatni?
Egyébként én voltam figyelmetlen, vagy tényleg nem írtad, hogy hol lehet ennyiért hozzájutni az eszközökhöz?
Még egy utolsó kérdés jutott így hirtelen eszembe, hogy mivel rögzítik ezeket a hangokat ilyen pontossággal és tisztasággal és utána mivel hozzák időszinkronba? Anno sok éve még fasttracker2-vel ökörködtem, aztán mikor még új volt, akkor magix music makerrel, azóta nem követtem a dolgokat, most pedig ha hang szerkesztés kell, akkor sound forge. Kb itt vége is "tudásomnak".Ja és mivel kérdezted: szívesen olvasnék még ilyen eszközökről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest