- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamez
senior tag
szeretném ha alap lenne a megjelenő gaméknál. Ha szettben 120-ért meg lehet venni xboxal akkor fog terjedni. Amúgy meg bukta.
nekem megérne 200e-et ha jó minőség és közel 100% támogatása lesz. és nem hányok max óránként 5 percet.
-
Lacok
őstag
Csak nehogy a VR élmény rovására menjen a csökkentett gépigény.
-
Clorf
tag
Én arra várok mikor fogják a VR-t arra felhasználni hogy fosszilis dínó dns-t mókoljanak afrikai béka dns el...
De viccet félretéve, stereo kamerával felszerelt robot/drone + VR irányítás távol.
Alkalmazási hely: mini tengeralattjáró ahol hegesztéshez használják és kell a térlátás.
De akár bomba hatástalanító robot is sokkal használhatóbb lenne VR-rel. -
Tigerclaw
nagyúr
Általános, hosszabb idejű használatra szerintem még nem készek a headsetek. Inkább egy nagyobb monitor/kivetítő és valami kinect szerű integetős/élöszavas irányítás, vagy szintén nagyobb touchscreen...mint az új méregdrága Surface Studio. Gondolom a Hololens sem lesz ajánlva kezdetben hosszabb idejű használatra.
Pár éve nagyon abbamaradt sajnos az érintős monitorok fejlesztése, pedig már akkor látszott, hogy van egy ergonomikus megoldás a sok hagyományos monitor állványos hulladék mellett. Remélhetőleg a Surface Studio után észbe kapnak a cégek. Még digitizer sem kell, mert a többség nem grafikus. Kell egy jó IPS vagy VA monitor érintőfelülettel légies dizájnnal, egy komoly fém állvány és némi szoftveres támogatás. Gyakorlatilag semmi sem kell hozzá, mint ami már rendelkezésre állt tavaly, vagy akár 3 éve.
-
NandoXXL
senior tag
Ha valakit érdekel, ez működik (admin joggal):
Windows 10 D3D score
cmd vagy powershell
winsat formal
És a teszt eredménye:
C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore
xxx Formal.Assessment (Recent).WinSAT -
Picco
addikt
virtual desktop-ra gondoltam, ebbol barki profitalhat.
tul korai fecske meg hogy dragabbat vegyenek az emberek, nem tudjak hogy mi ez, jo lesz e egyaltalan stb, egy 300 dodos cuccal nagy piaci reszt kiszeletelhet maganak az MS es utana johetnek jobb cuccok is, meg a tenylegesen profi celra fejlesztett cuccok 10x ennyiert. -
Tigerclaw
nagyúr
Ha munkához terveznék kiadni, akkor jóval drágább lenne. Nagyon kevés munkakör, szakma profitálna a VR-ből, de azoknál ez aprópénz. Kíváncsi vagyok, hogy mikor érik el az ilyen VR sisakok az olyan munkaköröket, mint pl. a légiirányítók, ahol fontos hogy 3D-ben "lássanak", gondolkodjanak.
Kíváncsi vagyok, hogy az XBOX ONE -hoz is készítenek-e majd ilyen szettet...bár ha már az MS-ről van szó, érdemes lenne multiplatform megoldásban kiadni, tehát ugyanaz a VR szett működne konzollal, sőt konzolokkal és PC-vel is.
-
atike
nagyúr
Oké, hogy lent van a minimum gépigény, na de mit fog nyújtani...?
Ez kb olyan, mint hogy egymagos, 384 (612) mega ramos telón vergődni Androiddal - mi is lesz a vége? "Jó sz*r az Android"...
Szóval nehogy a VR legyen ezáltal lehúzva...
-
válasz
flashpointer #2 üzenetére
Minden játék topikjában ez megy, nem értem a különbséget.
-
"jóval jobb" ?
Miért fontos ennyire ellenőrizni a rendszert a VR-nál?
Ha én hányni akarok a drága szemüvegben miért nem tehetem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kés topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest