- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCProfessor
aktív tag
Ahh, így már értem. Aki játszik miért lenne telóról discordon közben?
1.) Ha a gépén fülest használ a telón meg másik fülest a discordhoz, úgy kényelmetlen.
2.) A második opció a gépen füles, telón hangszórós megoldás; igy nem/vagy alig hallja a füles zajszigetelése miatt a telót és mivel az asztalra rakja és nincs a nyakában a telefon mikrofonja még halk is lesz. Ezt ha te felhangosítod és következő nap feljön az illető gépről megsüketülsz.
3.) A következő a hangszórón játszó és telón discordot használó John lenne, aki halk lesz, mert itt is az asztalon lenne a teló. Sőt ha ez még nem lenne elég a játékot is hallják azok akik a szobában tartózkodnak.
Tudom, ott van az, hogy akkor lenémítjuk vagy nagyon halkan fog mindig beszélni mindegy miről jön fel. Ez zavaró ha olyan játékot nyomattok ahol fülelni meg infozni kell. Szerintem senki nem fog alkalmazkodni 1 emberhez(legyen az némítás vagy hangerőbeállítás mindig mikor feljön más eszközről). Ezt még jobban lehet bonyolítani ha nagy a szerver és sok random csatlakozik be játszani, ismerkedni/beszélgetni. Az én szeróm is viszonylag nagy(1000+ ember) és admin vagyok 5000+ taggal a másikon. Sem az enyémen, sem a másikon nincs tolerálva az ilyen(háttérzaj, visszhang, mikrofon hangerejének rövid időn belül történő drasztikus hangerő változása); 1 figyelmeztetés után 1 órás némítás, 3 után 1 napos és 5 incidens után ban 1 hónapra. -
nemlehet
őstag
Igen, csak aki fejhallgatóval játszik annak ez nem opció, vagy legalábbis kényelmetlen.
Amúgy is a fordítva lovon ülés esete lenne, a szar szabályt nem alkalmazkodással kell kezelni.
Sose arról van szó, hogy valamit nem lehet megoldani vagy megkerülős csellel valahogy együtt élni vele, hanem arról, hogy tényleg szeretnénk-e hogy ez így maradjon.
Szerintem ez egy rossz irány, tehát eleve ne legyen hardver ban, plusz oldják meg normálisan az anti cheat dolgokat hogy ne bannoljon a discord overlay miatt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft biztonsági fejlesztéseivel nemcsak egy csaló játékos profilját lehet kitiltani, hanem a teljes gépét is.
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest