Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
#16939776 #38 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy totál elveszíted a bizalmadat a pénz értékében. Azaz, ez az infláció egy olyan része, ami nem pénzkibocsájtáshoz kötődik, hanem egyszerűen mindenről kiderült, hogy ja bocs, valójában sokkal drágább előállítani, csak eddig valahogy el voltunk kényeztetve, vagyy mi. Én legalább is nem bízok benne, hogy ez csak átmeneti zavar, és az ár hupli után nem egy sokkal magasabb árszinten fog stabilizálódni minden, mint a hupli előtt. És persze ki szívja meg ezzel leginkább? Az a kisember, aki volt annyira tudatos, hogy félretett sok-sok éven át minden hónapban. Tudom, fektette be volna Tesla-ba, kriptóba, vagy vegyen belőle ingatlant... Na igen. Persze ezek kockázatosak, elég kínos, mikor felteszed ilyenre so évnyi munkád bevételét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest