- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
#16939776 #38 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy totál elveszíted a bizalmadat a pénz értékében. Azaz, ez az infláció egy olyan része, ami nem pénzkibocsájtáshoz kötődik, hanem egyszerűen mindenről kiderült, hogy ja bocs, valójában sokkal drágább előállítani, csak eddig valahogy el voltunk kényeztetve, vagyy mi. Én legalább is nem bízok benne, hogy ez csak átmeneti zavar, és az ár hupli után nem egy sokkal magasabb árszinten fog stabilizálódni minden, mint a hupli előtt. És persze ki szívja meg ezzel leginkább? Az a kisember, aki volt annyira tudatos, hogy félretett sok-sok éven át minden hónapban. Tudom, fektette be volna Tesla-ba, kriptóba, vagy vegyen belőle ingatlant... Na igen. Persze ezek kockázatosak, elég kínos, mikor felteszed ilyenre so évnyi munkád bevételét.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest