Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
#16939776 #22 üzenetére
Hát, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 wifi lapnál jött ki maximálisan ez a probléma, de csak a TT View 37 ARGB háznál, úgy fért be, hogy levettem a telepített I/O shieldet, és még így is cinkes volt, MSI MAG B550m Mortar Wifi esetén már moddoltam a házon és még így is éppen hogy csak... (garos lapot nem bontok meg, nem csak csavarozva van a Giga lapon sem)
A poén az az egészben, hogy 2 db régebbi házba a Giga lap patentul illeszkedett (megjelenésükkor AM4 még ekkor papíron se létezett
), méghozzá ezekben a házakban:
Aerocool Strike X AIR (5+ éves) és Antec Nine Hundred 900 (10+ éves).
Szóval hát, na. -
jokeph
nagyúr
Sajnos nem egyedi, 45-50k közötti házakban is megesik.
Nem tudom hogy mennyire egyedi, de pl. TT View 37 ARG háznál belefutottam méret pontossági problémába ami az alaplap rögzítését érinti, I/O shield nélkül is határesetes volt, I/O shield-el együtt összerakhatatlan, barkács módon (maradandó nyomokat nem hagyva) megoldottam de akkor is na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest