- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 wifi lapnál jött ki maximálisan ez a probléma, de csak a TT View 37 ARGB háznál, úgy fért be, hogy levettem a telepített I/O shieldet, és még így is cinkes volt, MSI MAG B550m Mortar Wifi esetén már moddoltam a házon és még így is éppen hogy csak... (garos lapot nem bontok meg, nem csak csavarozva van a Giga lapon sem)
A poén az az egészben, hogy 2 db régebbi házba a Giga lap patentul illeszkedett (megjelenésükkor AM4 még ekkor papíron se létezett
), méghozzá ezekben a házakban:Aerocool Strike X AIR (5+ éves) és Antec Nine Hundred 900 (10+ éves).

Szóval hát, na.
-
jokeph
nagyúr
Sajnos nem egyedi, 45-50k közötti házakban is megesik.
Nem tudom hogy mennyire egyedi, de pl. TT View 37 ARG háznál belefutottam méret pontossági problémába ami az alaplap rögzítését érinti, I/O shield nélkül is határesetes volt, I/O shield-el együtt összerakhatatlan, barkács módon (maradandó nyomokat nem hagyva) megoldottam de akkor is na.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), méghozzá ezekben a házakban: