- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
Aztarohadt, náó detsz wát áj kóll mini.
-
fecs
senior tag
ITX házak felé kacsingatok, mert igényeimnek most már ez is elég lenne. Igen ám, de ilyen "zsúfoltság" mellet nem kellene valami szellőzés a tetejére? A port beszippantja alulról és oldalról is.... Nem hinném, hogy pont a hőkiáramlás helyén jönne be a cucc.
Pixel 6a
-
Kékes525
félisten
Nem olyan rossz ez, sőt.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
nem is csunya. kar h a spire-tol meg nem fogtam igazan minosegi termeket. igaz 55 euroert tappal mit akarok...
-
Akula
őstag
De mégis milyen tápot kap gyárilag? Megvan a 80+ vajon?
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
flashpointer
őstag
Miért nem lehet két slot félmagas helyet beletenni, az a 15mm már nem sok, bezzeg amiben 120w-os paneltáp van az meg mind két slotos, amiben meg sfx az vagy egy vagy négy -.-
-
törölt tag
'"300W" táp és semmi más nem szellőzteti a házat?! Jó kis grillpartit lehet csapni a tetején
Sokkal "kifinomultabb" ez a termék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mégis honnan vette ezt a hátlapot a dizájner?
Amúgy szerintem értelmetlen házak. 3,5" HDD támogatott, de se low profile bővítő, se normális hűtő nem. Ha már ilyen nagy lett a ház, akkor több haszna lenne, mint a kettéosztásnak.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
hypno skate
senior tag
A 0,5 mm lemezvastagságot inkább lemezvékonyságnak hívnám.
Pofás darab
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
mightymo3
tag
Nekem nagyon tetszik. Elég lenne media playernek a tv-hez vagy böngészni!
-
halkow
őstag
Ez aztán tényleg kompakt az én gépem hosszában 2x ekkora, az ebbe való cuccok a kompaktság miat is többe kerülhetnek
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Steve1207
veterán
Jaja. Igazából ha nem osztják ketté és a proci felé csinálnak egy sínrendszert a vinyóknak, ODD-nek, már előrébb járnak. Még két centi magasságra és egyből elfért volna egy dual slot-os VGA is.
Összegezve több ponton vérzik ez a ház, ITX-et azért keres az ember, hogy zsúfolt bika legyen vagy minél kisebb az alap dolgokhoz ugyebár..
-
Steve1207
veterán
A Spire által egy ilyen koncepció ebből a házból kiindulva vetekedne már egy mATX mérettel. Szerintem logikátlanul lett felépítve az egész, ennyi cuccot sokkal kisebb helyre is belehet suvasztani jobb szellőzéssel akár. Persze ötletes a kettéosztás és az alsó HDD-k, de sok helyet vesz el.
.
-
félisten
Szerintem teljesen jó koncepció. Venném is, ha...
- 60mm helyett 80mm-es lenne az alsó, és 80-92mm-es lenne az első venti;
- lenne a tetejében hely egy felfelé fújó ventinek;
- a PCI-E kártyának 2 slot lenne hagyva.
- lenne belőle táp nélküli változat."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
NemesTom
tag
Ha ilyenem lenne, klausztrofóbiás lennék
-
ViZion
félisten
Elég zsúfoltan van benne...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest