Hirdetés

Kockaházak Mini-ITX alaplapokhoz a Spire kínálatában

Hirdetés

A Spire megalkotta az eddigi legkisebb házait, amelyek a PowerCube sorozatban kaptak helyet. A 215 x 138 x 265 milliméteres méretekkel rendelkező, 0,5 milliméter vastag acéllemez és műanyag felhasználásával készített, kívül-belül fekete 501 és 502 jelzésű kasztnik 2,2 kilogrammot nyomnak a mérlegen, és ebben elméletileg már a 300 wattos SFX tápegység is benne van.

Spire PowerCube 501 és 502 Spire PowerCube 501 és 502
Spire PowerCube 501 és 502 [+]

A Mini-ITX alaplapot és egy darab félmagas kártyát fogadó PowerCube 501 és 502 belseje több részre van osztva: alul foglal helyet az említett SFX tápegység, míg a maradék, függőlegesen kettéosztott tér egyik felén az alaplap, a processzorhűtő és a foglalatba illeszthető kártya osztozik, míg a másik oldalon a HDD, SSD vagy éppen az élére állított slim optikai meghajtó lakhat.


[+]

Különbséget a két modell között csupán az előlapi USB 3.0-s kivezetések megléte, illetve meg nem léte jelent, és mindezzel együtt hajszálnyi eltérések fedezhetőek fel az előlap dizájnjában is. Az áruk viszont egyforma: 55 euró. A megjelenésükre még augusztus folyamán lehet számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés