Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Ha csak hallgatom is simán beillene egy NOD küldi felvezetésének
-
k-adi
nagyúr
valóban eléggé fű alatt volt eddig, én sem hallottam róla, úgyhogy köszi a cikket oric.
főleg, hogy classic RTS így duplán
Ahogy nézem igazi C&C tisztelgés kis red alert beütéssel... jöhet
már tegnapra
Ahogy a videó alatti komment is írja:
"There is not enough real-time strategy these days. No matter the final results, just seeing this kind of announcement puts a smile on my face."
nem is tudom, hogy ez és a CoH 3 mellett jön-e még mostanság valami értelmes valódi classic RTS
esetleg egy új starcraft pl nincs készülőben vagy valami tényleg jónak ígérkező valami ami nem low-budgetes garázsprojekt? -
1dude
senior tag
Jöhet.
-
gabor7th
addikt
Az már kéne, Act of Agression feltúrbózva volt az utolsó igazi klasszikus...
-
batman91
őstag
Azt hiszem erre oda kell figyelni, elég ígéretesnek tűnik így elsőre. Mostanában amúgy is ritkaságnak számítanak az RTS-ek.
-
Spec
őstag
Azta, ez nagyon jól fest a trailer alapján. Egész kirázott tőle a hideg, a jó értelemben. Totál C&C klón, de nagyon adja a feelinget így elsőre. Nem is hallottam róla, hogy ilyen készül, de örülök, hogy végre kijön talán egy igazi régi vágású RTS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest