Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Ha csak hallgatom is simán beillene egy NOD küldi felvezetésének
-
k-adi
nagyúr
valóban eléggé fű alatt volt eddig, én sem hallottam róla, úgyhogy köszi a cikket oric.
főleg, hogy classic RTS így duplán
Ahogy nézem igazi C&C tisztelgés kis red alert beütéssel... jöhet
már tegnapra
Ahogy a videó alatti komment is írja:
"There is not enough real-time strategy these days. No matter the final results, just seeing this kind of announcement puts a smile on my face."
nem is tudom, hogy ez és a CoH 3 mellett jön-e még mostanság valami értelmes valódi classic RTS
esetleg egy új starcraft pl nincs készülőben vagy valami tényleg jónak ígérkező valami ami nem low-budgetes garázsprojekt? -
1dude
senior tag
Jöhet.
-
gabor7th
addikt
Az már kéne, Act of Agression feltúrbózva volt az utolsó igazi klasszikus...
-
batman91
őstag
Azt hiszem erre oda kell figyelni, elég ígéretesnek tűnik így elsőre. Mostanában amúgy is ritkaságnak számítanak az RTS-ek.
-
Spec
őstag
Azta, ez nagyon jól fest a trailer alapján. Egész kirázott tőle a hideg, a jó értelemben. Totál C&C klón, de nagyon adja a feelinget így elsőre. Nem is hallottam róla, hogy ilyen készül, de örülök, hogy végre kijön talán egy igazi régi vágású RTS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest