Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Ha csak hallgatom is simán beillene egy NOD küldi felvezetésének
-
k-adi
nagyúr
valóban eléggé fű alatt volt eddig, én sem hallottam róla, úgyhogy köszi a cikket oric.
főleg, hogy classic RTS így duplán
Ahogy nézem igazi C&C tisztelgés kis red alert beütéssel... jöhet
már tegnapra
Ahogy a videó alatti komment is írja:
"There is not enough real-time strategy these days. No matter the final results, just seeing this kind of announcement puts a smile on my face."
nem is tudom, hogy ez és a CoH 3 mellett jön-e még mostanság valami értelmes valódi classic RTS
esetleg egy új starcraft pl nincs készülőben vagy valami tényleg jónak ígérkező valami ami nem low-budgetes garázsprojekt? -
1dude
senior tag
Jöhet.
-
gabor7th
addikt
Az már kéne, Act of Agression feltúrbózva volt az utolsó igazi klasszikus...
-
batman91
őstag
Azt hiszem erre oda kell figyelni, elég ígéretesnek tűnik így elsőre. Mostanában amúgy is ritkaságnak számítanak az RTS-ek.
-
Spec
őstag
Azta, ez nagyon jól fest a trailer alapján. Egész kirázott tőle a hideg, a jó értelemben. Totál C&C klón, de nagyon adja a feelinget így elsőre. Nem is hallottam róla, hogy ilyen készül, de örülök, hogy végre kijön talán egy igazi régi vágású RTS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest