Új hozzászólás Aktív témák
-
Munyos
csendes tag
Egyetértek veled, bár azt mindenképpen számításba vettem, hogy földi halandó pénztárcája is elég lehet egy jobb monitorra. A NEC és főleg az EIZO nem a baráti áraikról híresek.
Ellenben tényleg a csúcsok csúcsa, de az már inkább tervezőknek való és nem egyszerű halandóknak. A HP monitorokról a tudásom és ismeretem elég hiányosnak mondható, tehát nem tudok se mellette és ellene se érvelni és nem is akarok. Viszont az LG-vel meg vigyázni kell, mert tudnak ők kiválót is csinálni, de ha nem figyelsz eléggé , akkor nagyon rá is faraghatsz. Egyszóval DELL !!! Van még itt az ASUS és a Benq amelyek nagy fejlődésen mentek keresztül, de a DeLL szintjét még szerintem nem érték el , ugyanazon az árszinten !!
A Benq-val most ár szinten nem lehet versenyezni !! Nagyon olcsók a Benq monitorok és pozitívan csalódtam bennük !! Rengeteg alternatíva létezik, de a mostani felállásban nállam a PHilips az utolsók között van !! Pedig voltak ők nagyon előkelő helyen is, csak azóta valami megváltozott náluk. Let's make things better ! BUt not today
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged