- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Jahh, vagy úgy, szóval nem mostanában vetted, bocs!
(#26) vittuka: Én is egy S-IPS-t nyűttem úgy 5 évig, bár az Hitachi volt. A H-IPS (valójában az "e-IPS" is ez, csak kicsit spórolósabb kivitelben) részben jobb, részben rosszabb. 2-3x a natív kontrasztarány és ezzel együtt persze azonos fehérszint mellett a fekete mélysége. Ezt viszont csak úgy tudták elérni, hogy a derékszögtől eltérve picivel gyorsabb a csökkenés és a függőleges szögben kb. 45 foknál van egy érdekes völgyecske (onnan nézve kicsit sötétebb), bár ez csak pl. felállásnál vehető észre. Szemből nézve így is igencsak egyforma a teljes kép (a homogenitás viszont csak a profikon tökéletes), illetve a képernyő széleiig elmozdulva is alig változik. A fekete rézsútos szögekből jelentkező felfénylése halványabb és a jobb típusoknál színtelen. Natív színmélységben vannak 3x6 bit + AFRC-s, 3x8 és 3x10 bitesek is (elektronikusan mind ki van bővítve legalább 3x10 bitre, a jobbak 3x12-16-ra). A tükröződésmentesítés adott esetben erősebb lehet, amit esetleg szokni kell az első napokban.
[ Szerkesztve ]
-
vittuka
aktív tag
Btw látom hogy visszatért az lcd piacra a panasonic ezzel az ips-nel ami nem rossz, bár nekem az ambilight lassan letehetetlen lesz.
Viszont gondolkodom hogy lecserélem a 2007wfp-t valami nagyobbra és led-esre, nézegettem ezt a philips-et, meg az u2412-t vagy melyik a legújabb 70k körüli cucca a dell-nek. Nem tudom a jelenlegi panel után az e-ips milyen lenne, azt viszont igen hogy 5. éve milyen képet nézek folyamatosan. Ezért nehéz a dolog.. :\[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
vittuka
aktív tag
Az én dell-emben S-ips van. Ezt még az lg-philips csinálta, én nem vitatom hogy ki csinál manapság ilyen panelt, azt említettem kik csináltak elôször!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
dezz
nagyúr
Éppenséggel a Panasonic gyártja (vagy egy leányvállalata) a legjobb IPS-t (IPS-Alpha), amit saját tévéibe tesz bele.
A Philips már kiszállt az LG-Philipsből.
A te Delledben H-IPS van (annak "e-IPS" változata).
A többi stimmel. (Szóval igen, általában elég jók a Philips LCD-TV-k.)
-
vittuka
aktív tag
Jézus mi ez a duma.. Philips a legjobbak között van tv-k tekintetében, panasonicot csak plazmában veszünk, lcd-t már nem is gyárt. Samsungnak nyilván nem adunk fegyvert, kapnak azok eleget nem kell beállni a sorba, a dell meg kiváló elektronika, de ki is csinálta azt az in plane switching panelt (ips) ? Véletlen nem az LG-Philips !? Tessék kicsit utánanézni a dolgoknak, a dell-nek sincsen saját panele könyörgöm... Mondom ezt úgy, hogy s-ips dell monitorom van, valamint philips ambilight led tv-m.
[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
Ezt már nem tudom sajnos. A samura akart minden áron rábeszélni az eladó, nem is értettem miért fektet ebbe akkora erőfeszítéseket. Lehet, hogy jutalékot kap a samutól?
Viszont egyik ismerős nem régen vett egy pana G30-at...hát az sem nyűgözött le. De az is lehet, hogy csak rendesen be kellene állítani (szín, kontraszt stb.).[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
lorinser
senior tag
Na igen, azért az Ambilight-ot meg kell fizetni. Viszont "aranyat" ér. Ezt nem tudja egyik másik gyártó sem. De azért azt nem lehet mondani, hogy túlzott lenne az árazás.
Amikor TV-t kerestem, egy árban lévő samut, Philipset és Panasonicot néztem. Egymás mellé téve ugyan azzal a műsorforrással elvérzett a samu is és a pana is. Nekem nem tetszett egyiknek sem a képe.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
Locutus
veterán
Azért ezen belül is vannak kategóriák. Egy 9-es szériás fulledes, local dimming, ambilight stb Philips TV-t bármikor bevállalnék, ugyanakkor ÁRBAN túlzottan el voltak szállva mindig is. És itt jön a képbe a Pana Plazma, ami képminőségben még jobb is, bár való igaz, hogy külsőleg gyengébb, és főleg az ambilight is hiányzik róla.
Monitorban és TV-ben is addig volt jó a Philips, amíg az LG-vel partnerkodtak IPS panelekkel. Az új Sharp MVA-s TV-k is láthatóan rosszabbak. Ugyanakkor most hogy IPS paneles monitorral jönnek megint, azt mondom, hogy ma már ennél nagyobb dobásra lenne szükség, főleg ilyen árral.
Pl ott az LG DM92 (ami még mindig nem jelent meg mondjuk), de a 3D-s IPS panel mellé, 1mm-es káva van... nemtom mennyibe fog kerülni, vagy ténylegesen mit mutat majd, de az U2410-et lehet hogy arra fogom cserélni...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
lorinser
senior tag
Nálam meg ha TV, akkor csak is Philips. Semmi más. Egyszer gondolkodtam el a panán, de amikor megnéztem egy Philipsel összehasonlítva akkor nálam kiesett a versenyből. De tény, hogy sokkal inkább pana mint samu vagy lg.
De nem is ez a topic témája.....Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
Munyos
csendes tag
Egyetértek veled, bár azt mindenképpen számításba vettem, hogy földi halandó pénztárcája is elég lehet egy jobb monitorra. A NEC és főleg az EIZO nem a baráti áraikról híresek.
Ellenben tényleg a csúcsok csúcsa, de az már inkább tervezőknek való és nem egyszerű halandóknak . A HP monitorokról a tudásom és ismeretem elég hiányosnak mondható, tehát nem tudok se mellette és ellene se érvelni és nem is akarok. Viszont az LG-vel meg vigyázni kell, mert tudnak ők kiválót is csinálni, de ha nem figyelsz eléggé , akkor nagyon rá is faraghatsz. Egyszóval DELL !!! Van még itt az ASUS és a Benq amelyek nagy fejlődésen mentek keresztül, de a DeLL szintjét még szerintem nem érték el , ugyanazon az árszinten !!
A Benq-val most ár szinten nem lehet versenyezni !! Nagyon olcsók a Benq monitorok és pozitívan csalódtam bennük !! Rengeteg alternatíva létezik, de a mostani felállásban nállam a PHilips az utolsók között van !! Pedig voltak ők nagyon előkelő helyen is, csak azóta valami megváltozott náluk. Let's make things better ! BUt not today -
dezz
nagyúr
Samsung!? Ugh... Hát inkább EIZO, NEC, HP, esetleg LG... (Meg persze a Dell, amit írtál.)
Meglátjuk, milyen előfeldolgózó elektronika lesz ebben a Philipsben... Valószínű jobb, mint a Samsungokban, mert az egy vicc.
5-6 éve egy viszonylagosan jó minőségi szintet képviseltek az IPS paneles Philips monitorok, elérhető áron (köszönhetően a saját gyártású panelnek -- bár csak sima IPS volt, nem az akkoriban csúcsnak számító S-IPS, de annak meg is volt az ára).
Apropó, ebbe az új monitorba már biztos nem sima IPS kerül, hanem a ma elterjedt e/H-IPS, az "IPS" mint összefoglaló név értendő.
-
Munyos
csendes tag
Ha Tv akkor továbbra is azt mondom hogy Panasonic !! Minden más felejtős !
Ha monitor akkor meg Samsung vagy Dell !!
A Philips jobb ha átáll a konyhai felszerelésekre, mert minél tovább erőlködik annál nagyobbat fog bukni !! -
Edween
őstag
-
banhammer
veterán
Nekem ijesztően vékony az a tartórúd.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Apika
addikt
Elég jó lett a kinézete! Hozzáférés szempontjából pedig tetszik, hogy a talp hátuljára kerültek a csatlakozók...
-
Locutus
veterán
Booring... inkább az LG DM92-vel mi van már?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
robyeger
addikt
igen Tényleg azon is van, ott annyi a szépség hiba, már akit érint, hogy DP-ről nem oldották meg az audio jel levezetést
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
robyeger
addikt
Ebben a kategóriában csak drágább árszabásban a Fujitsu Siemens P23T-6 IPS monitorán van Display Port, de nincs HDMI, én DP-n keresztül használom. Nem szeretem a HDMI szabványt, ha kell is átalakító szerintem jobb DP-ről HDMI-re, mint fordítva.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
DemonDani
addikt
230 még nem lenne sok érte éppenséggel... Az tuti hogy a következő monitorom már nem TN lesz, de még mindig elég jó pénz egy IPS vagy xVA
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Nordic
Közösségépítő
Nem rossz, a talpra rakott csatlakozók is tetszenek, viszont a csatlakozók érdekesek, Az egyiken nincs DVI, meg sehol sincs a Display Port csati(így nehezen fog elterjedni)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- DELL U2719D Új állapotú
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest