Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Raspberry Pi
- BIOS frissítés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Na ezzel ugyan így vagyok én is!
A tanterv szeirnti iformatika óra a béka segge alatt volt, tekintve , hogy a tanár sz*rt se értett a számítógépekhez, csak annnyit hogy, hogy kell szöveget szerkeszteni meg powerpointba szórakozni.
Nem azt mondom , hogy ez felesleges tudás, mert ezt is meg kell tanulni az embernek, na de hogy évekig ezek mellett horgonyozzon le az informattika óra az már szerintem siralmas.
Szerencsére volt egy jó tanár akivel jóba voltunk és órák után szívesen tanított neknk egykis programozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest