Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HR-esek meg is érdemlik
Különben meg is lepődtem, amikor ilyen 35 éves csóka lett az egyik volt szakomon a tanszékvezető. Mondjuk az is infó tanszéket vezet, és matematikus -> gondolom azóta is analízis oktatás folyik az infón...@Tikakukac : Sok esetben összetéveszthető a rendes követelményszint a szívatással.
űSzívatást én úgy vettem, amikor fölösleges dologból buktattak, követelményszint meg az, amikor szakhoz kapcsolódó dolgot rendesen meg kell tanulni.
Persze mindig akadt pár lazacsávó, aki nem tudom, miért volt ott, de nem tanult, és nekik minden szopatás volt, amire tanulni kellett.
Mondjuk a tartós 92% bukás azért jelent valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, garis
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest