Legfrissebb anyagok
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanrush
senior tag
Erdekes ez a tema... Az en 'idomben' heti 2 infooram volt altalanosban, de csak 6. osztalytol felfele, pedig nem vagyok oreg (22), es az oran nem sok ertelmeset tanultunk, painttal rajzolgattunk meg ilyenek. Aztan gimiben infotagozatra jartam, heti 4 infooram volt, ott sem eroltettek magukat a tanarok, pedig ez a 4 ora 3 tanarnak volt szetosztva. Az alapok megtanitasara szerintem eleg boven a heti 1-2 ora, akit meg komolyabban erdekel, az megtanulja maga, vagy jar info szakkorre, mint ahogy en is tettem anno. Nem azt mondom hogy az oktatasi rendszer rendben van, de az infoorak szama az egyik legkisebb problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest