- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Végzős gimisként azt mondhatom, hogy nagyon mind1 mi lesz.
Informatika tagozaton heti 3 óra word, access, pp, programozásra ezt mind utolsó órákban a hét utólsó napjában kb mindenki már használhatatlan és jobban leközti az embert az ikonok mozgatása az asztalon.
Programozni nem tudunk még, tehát az emelt szintű érettségi ezen része még kb egy nagy nulla.
De ha már órákat akarnak csökkenteni akkor az ilyeneket kéne, hogy etika, média, filozófia, rajz, ének, mert ezek tényleg csak az óraszámok növelésére valók, igy is közel 40 óránk van egy héten.
(de ez is csak azért zavar mert a tanárok mondják mennyit kell dolgozni mikor bejön egy nap 3 órára és akkor is csak a régi jegyzeteit olvassa fel és mikor megkérdezzük, hogy khm mi van a dolgozatokkal akkor meg ne izéljünk ,hogy ő most épp nyaralt, fodrásznál volt stb... nekünk meg felad mindent és ha a 3 oldal fogalmazás helyett csak 2,5-t csináltál bevágja az 1-est...(igen születésnapomon nem csináltam meg 3 oldalra a fogalmazást másnapra és én vagyok a rossz, hogy 1 évben 1szer nem csináltam meg rendesen, mikor meg megcsináljuk még csak meg se nézzük, hogy csórikám ott meg ott kéne kicsit fejlődni igy meg igy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest