Új hozzászólás Aktív témák

• Danex

addikt

Végzős gimisként azt mondhatom, hogy nagyon mind1 mi lesz.

Informatika tagozaton heti 3 óra word, access, pp, programozásra ezt mind utolsó órákban a hét utólsó napjában kb mindenki már használhatatlan és jobban leközti az embert az ikonok mozgatása az asztalon.

Programozni nem tudunk még, tehát az emelt szintű érettségi ezen része még kb egy nagy nulla.

De ha már órákat akarnak csökkenteni akkor az ilyeneket kéne, hogy etika, média, filozófia, rajz, ének, mert ezek tényleg csak az óraszámok növelésére valók, igy is közel 40 óránk van egy héten.

(de ez is csak azért zavar mert a tanárok mondják mennyit kell dolgozni mikor bejön egy nap 3 órára és akkor is csak a régi jegyzeteit olvassa fel és mikor megkérdezzük, hogy khm mi van a dolgozatokkal akkor meg ne izéljünk ,hogy ő most épp nyaralt, fodrásznál volt stb... nekünk meg felad mindent és ha a 3 oldal fogalmazás helyett csak 2,5-t csináltál bevágja az 1-est...(igen születésnapomon nem csináltam meg 3 oldalra a fogalmazást másnapra és én vagyok a rossz, hogy 1 évben 1szer nem csináltam meg rendesen, mikor meg megcsináljuk még csak meg se nézzük, hogy csórikám ott meg ott kéne kicsit fejlődni igy meg igy)

Új hozzászólás Aktív témák