Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Van ket szo, az egyik angol a masik magyar, de lathatoan kozos torol ered es kozos jelentessel is bir. Az angol verziot elkezdtek masra is hasznalni az utobbi par evtizedben, igy nem ertem mi a problemad azzal, hogy a magyarra forditott valtozatat is ugyanabban az ertelemben hasznalta. Furanak fura, en sem hallottam meg igy, de azert ekkora feneket keriteni a dolognak erosen tulzas.
-
Cathulhu
addikt
válasz
#06658560 #13 üzenetére
Nem hiszem hogy tranzisztor oldalrol draga lenne, en pont az ellenkezojet hallottam. A kerdes inkabb mennyit hoz a konyhara, mennyire van tartalek a backendben. Ha ket szal is szaturalja a magokat szepen, akkor teljesen felesleges 4-et inditani, gyorsabb nem lesz, sot a kontextus valtasok miatt meg lassul is.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest