Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Kíváncsi leszek erre rá tudják-e már majd portoltani a gta 4-et!
-
Csak ne legyen olyan baki mint a 810-es esetében.
-
Eclips21
őstag
Es a 660as GPU verzio senkinek se tunik fel?
-
DithenS
senior tag
Persze hogy sehol nincsenek egy asztali procihoz képest.Adj az ARM-nak 50W TDP-t és hozni fogja azt a szinten.Az ARM-nak az eggyetlen korlátja az az 5Wos keret amiből gazdálkodnia kell.De látszik azért hogy sokkal hatékonyabb processzor minf az x86. Fele annyi energiából hozza ugyan azt lassan.Egy i7U-t szerintem pár év múlva hozni fogja.Egyszerűen az x86ot nem tudod hová foltotozni,amikor tervezték nem vették figyelembe a fogyasztást míg az ARM-nál ez volt a fő szempont már így érthető dolog ez.De várom már hogy beszivárogjon az asztali vonalra is.Lehet hogy az Apple fogja ezt majd elindítani mert az Apple sokalja már az intentől az árakat.Bár az AMD lehet csinál valamit a Zennel de ez most mellékes.
-
válasz
->Raizen<- #24 üzenetére
-
válasz
aprokaroka87 #16 üzenetére
Multimédiára és tartalomfogyasztásra az ARM sokkal-sokkal jobb. De teljesítényben sehol sincs az x86-hoz képest. Nem fogsz egy mai ARM procis géppel dolgozni vagy komolyabb játékokkkal játszani.
-
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
Hát, én nem látok ARM-alapú notikat, desktopokat, és szerver is alig van. Sőt, pont az x86-os tabletek terjednek.
-
madgie
titán
válasz
->Raizen<- #18 üzenetére
2,5-3 éve is ezt hallhattuk
-
willope
tag
Nem kell sajnálni a Samsungot a note 7 miatt, betegre fogja keresni ezzel magát.
Akár exynost, akár qualcommot veszünk, az ö gyártósoraikról jönnek le.
Ezért jó elsönek lenni az új technológiák kifejlesztésében. -
válasz
GeryFlash #13 üzenetére
Jó hogy nem a QX9770-et hozod fel.
Notebookokról volt szó.
Az ARM tényleg nagyon energiahatékony, de azért maradjunk már a földön. Ezeket a SoC-okat legfeljebb a tabletekben lévő 1 GHz alá throttlingoló Core M-ekkel lehet összehasonlítani, s azt is csak multimédiás szinten.
-
GeryFlash
veterán
Az ugye megvan, hogy egy ősrégi c2Quad 13%-kal marad el egy i5u-tól? [link]
Nem egy mai átlag x86-hoz hasonlítottam, hanem a 15W TDP-s szörnyekhez. igen, sokkal kisebb TDP mellett fogja hozni közel azonos teljesítményt, lehet jönni ezzel az ,,X86 nem összehasonlítható az ARM-mel" bullshittel, a vak is látja hogy mekkora a fejlődés a Qualcomm illetve az Intelnél évről évre. 2-3 éven belül teljesen le fogja hagyni a 15Wattos U szegmenst ha továbbra is pofozgatott rókabőrt ad az Intel. -
TeeJay
félisten
Csak fogyasszon nagyon keveset üresjáratban mert biza nagyobb akkut kevés gyártó fog a telefonba rakni... Csoda ha egy QHD mobil 3000+ mAh telepet kap pedig 4Ah sokkal jobb lenne kevesebbet fogyasztó proci mellett. Nekem a G4-ben 808 van de ha hajtom akkor 3Ah akku szépen merül.
-
Na ne röhögtess, ez sehol sincs egy mai átlag x86-hoz képest, jó ha kb egy Core 2 Duo, talán Quad teljestíményét tudják. Ultramobil SoC-ot egy sima mobil CPU-hoz hasonlítani blődség, meg nincs is sok értelme, utóbbi 10x akkora teljesítménykeretből gazdálkodik, más kategória.
-
vicze
félisten
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
8 lesz, versenyképtelenek 4maggal, tök mindegy milyen erős, a piac 8magot akar a specifikációban, ez ellen nem lehet mit tenni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem az a 8 mag gyanús
Jó lehet hogy 2x4 de akkor is -
konczy3
senior tag
Ez a 660 se lesz piskóta, a 835-re meg Paksot is rá lehetne kötni
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Qualcomm készül még egy Snapdragon 660-nal is, amiről szintén érkeztek adatok.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest