- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
MasterDeeJay #14 üzenetére
"Miért ne akarnék kimenet nélküli kártyát amikor ott van a legtöbb alaplapon integrált (azaz inkább prociban persze). Win11 meg alapból támogat több gpu-t végre normálisan kiválaszthatóan ( jó persze elég kezdetleges menüvel de működik)
Bányászláz lemegy akkor dobjuk ki az összes kimenet nélküli kártyát?"Szerény képességeim arra a feltételezésre engednek engem következtetni, hogy az alaplapi kivezetések a prociba hegesztett megjelenítő kimeneteiért felelnek, egy random behelyezett kártya képét szerintem nem fogja megjeleníteni - bármennyire is szeretnénk.
Azaz a kimenet nélküli kártyák sajnos "csak úgy" nem fognak működni egy ilyen gépben - énszerintem.
Ezekre gyanítom, kéne még némi alkatrész, hogy a kimenet feltámadjon rajtuk.Mondjuk az ilyenekre lehetett volna egy bővítés, amit most el lehetne adni, hogy a kártyán ott van egy soktűs csatlakozó, a bővítményt meg most megveheted apróért, és a kártyára kötve ez szolgálhatna kimenetnek. Így pár kártya valóban a reciklálás oltárára kerülne, páran meg megvennék a kimeneti "modult", és használnák a kártyát boldogan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Napelem
- PlayStation 5
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged