- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
MasterDeeJay #14 üzenetére
"Miért ne akarnék kimenet nélküli kártyát amikor ott van a legtöbb alaplapon integrált (azaz inkább prociban persze). Win11 meg alapból támogat több gpu-t végre normálisan kiválaszthatóan ( jó persze elég kezdetleges menüvel de működik)
Bányászláz lemegy akkor dobjuk ki az összes kimenet nélküli kártyát?"Szerény képességeim arra a feltételezésre engednek engem következtetni, hogy az alaplapi kivezetések a prociba hegesztett megjelenítő kimeneteiért felelnek, egy random behelyezett kártya képét szerintem nem fogja megjeleníteni - bármennyire is szeretnénk.
Azaz a kimenet nélküli kártyák sajnos "csak úgy" nem fognak működni egy ilyen gépben - énszerintem.
Ezekre gyanítom, kéne még némi alkatrész, hogy a kimenet feltámadjon rajtuk.Mondjuk az ilyenekre lehetett volna egy bővítés, amit most el lehetne adni, hogy a kártyán ott van egy soktűs csatlakozó, a bővítményt meg most megveheted apróért, és a kártyára kötve ez szolgálhatna kimenetnek. Így pár kártya valóban a reciklálás oltárára kerülne, páran meg megvennék a kimeneti "modult", és használnák a kártyát boldogan.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel meg is erősítette, hogy a weben fellelhető UEFI kód valóban a sajátjuk.
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Processzorok & Alaplapok
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest