- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
jó kis noti.tetszik.
-
Kasya
nagyúr
Emlekszem, mikor pont egy eve nezegettem, hogy hany colos gepet vegyek... Nekem a 15 es alatti nagyon kicsinek es kenyelmetlennek hat(ott). A dontesem ma se bantam meg, meg akkor se, mikor a repteren mindig kekeckednek.
Felbontas ide vagy oda, jatek 17 alatt nem olyan elvezetes hosszutavon. Meg a Retina Mac-en sem... -
tDr1v3r
veterán
válasz idegen lény #18 üzenetére
Egy notebook-nak minek kéne nagyobbnak lennie? Hordozásra van készítve...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #21 üzenetére
Az igaz, hogy az enyém maximális felbontása csak 1280 x 800 15,4" LCD (WXGA)-n.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
ZS3NI
őstag
válasz idegen lény #18 üzenetére
13.3col az optimális méret notebookban szerintem. Nekem 15.6 van de ki nem állhatom, nagy, nehéz. Ha tehetném lecserélném egy másfél kilós csodára 13-14 colon. Szerintem az bőven jó játékra is. Felbontás számít.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
idegen lény
őstag
14 col nagyon kicsi játékra (is).
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
ZS3NI
őstag
Remélem szép lassan, elérhetőek lesznek a jó hűtéssel rendelkező, vékony könnyü gamer notebookok.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
eastone1
senior tag
Tényleg, igazad van, vajon mi járhatott a fejükben, hogy így elkavarták, ráadásul a kicsi annyiba kerül mint a nagytestvér. Eszembe jutott az asztali konfigok esetében szó volt róla, hogy a richland-es alaplapok jók lesznek a kaveri-hez. Jó lenne tudni, hogy fejlesztés esetén, mondjuk a gx70 -be, lehet-e kaverit költöztetni. Bár kezdetben arany áron fogják mérni.
-
satz18
őstag
Sztem az lenne a tuti ha a gx70 is kijönne i7-essel, de a gx60-ból kiindulva nem fog. Nem is értem, hogy a kicsinél a 760 mellé mért i7 est raknak, a nagynál meg a 8970 mellé miért richardot. Pont fordítva kéne, és akkor mind a kettőnél ki lennének hajtva a dolgok. A lenovo y510 is kapható i5-el amúgy, de sztem ott is csak az i7 éri meg, még az y580 nál is panaszkodtak sz i5-re hogy pl a bf3 multija nem ment jól, pedig abban csak egy 660m van. Egyre inkább megbizonyosodom róla, hogy a jelenlegi CPU-k mellett egy gamer noti VGA mellé kell a 4 magos i7-es.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
eastone1
senior tag
Az a baj, hogy 300Eft ért csak fapadosat találtam,[link] ahol a spec. nézve csak 1 kártya van benne és gondolom vagy 60K elkérnek az ultra bay -ért és csak 15col a képernyő. A külső kidolgozottsága nagyon pöpec, szebb sokkal mint az msi.
Egyébként kész lehúzás itthon többnyire minden, de főleg a műszaki cikkek. A lenovo oldalán a fullos verziót átszámolva már 250EFt-ért hazaviheted. [link] -
satz18
őstag
Igen, ez így van, de: egyrészt olcsóbb a lenovo, másrészt, ha megnézed az msi gx60 tesztjét, akkor láthatod, hogy az amd a10 4600 NEM hajtja ki a 7970m-et, van róla összehasonlító teszt, hogy mit bír a 7970 az i7-el és az a10-el. A GX 70 es esetében ugye már Richard van ami pontosan nem tudni, de kb max 10-20 százalékkal lesz gyorsabb a trinitynél, szóval jó esélyes a 8970m-et ez se fogja kihajtani. Majd meglátjuk.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Borote
addikt
No és hogy állnak garancia téren? Mert amennyire én tudom jelenleg egyáltalán nem fényesen.
-
Kronos3000
senior tag
Drága,ennyiért már jobb is van....
Wasabi...
-
eastone1
senior tag
Na ezt az árat vajon hogy sakkozták ki? A GX70-re is 1400-at írnak a külföldi oldalak.
-
dejaris
addikt
Na nehogy mar az msatara fogjuk az odd hianyat
-
Graphics
Jómunkásember
Nem hiszem, a Lenovo két SLI-s /Y500/Y510p/ laptopja kerül annyiba...
Ha mégis akkor túlárazott
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
rechyyy
csendes tag
Jónak tűnik, de mire hazánkba ér addigra lehet hogy 300k plusz lesz, sajna.
-
ledgeri
nagyúr
Elfogadható kompromisszum a ODD-SSD kérdés...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest