Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azta, ezen kész vagyok.
Én meg ki is voltam akadva, hogy mi a francnak a AMD Gaming Evolved. Nekem ne állítgasson semmit az AMD driver (QuakeLive, és CS:GO-nál nem egészséges, ha olyat állít el ami számít és a tudomásom nélkül). Így viszont érthető. Bár pont a mai generáció nem tudja, hogy lehet állítani? Aki ebbe nő fel kiskora óta? Meglepő. Mert az oké, hogy én annó úgy vettem észre egy FPS játékban, hogy lehet egérrel irányítani, hogy meglöktem a könyökömmel
Majd hisztérikusan kerestem, hogy hogyan lehet a célkeresztet visszaállítani a képernyő közepére
true sztori
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- DIRT Rally 2.0
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest