Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Ejelhar #386 üzenetére

Az a döbbenet, h NEM, még csak nem is vagyok IT-s...
    Az ilyenek meg jellemzően, mikor már nem tud mit felhozni, akkor ráfogja azokra, akik köszönik szépen elvannak a mostani rendszerrel és nem okoz nekik gondot 2-t kattintani benne, h biztos szerelmes az MS-be, MS bérenc és hasonlók...na ez a döbbenet, bekakálás. :U
    Szellemi képességek meg szerintem nem pont azoknál korlátoltak, akik képesek kicsit lépést tartani a fejlődéssel és elfogadni az újat, ami ráadásul ugyanúgy használható és meg lehet szokni. Én és mások vajon hogyan tudnak CAD-ben dolgozni rajta, v hasonló tervezőszoftverekben, ha annyira használhatatlan? Nem is értem.
    De, az ilyen akkor, ha nem is használja a rendszert, mire fel oszt másokat az ilyen topikokban...?
    Modern UI-t meg pont MS népszerűsíti, mert a 10-ből sem fogják kiszedni, sőt még kezdőképernyőt is meghagyják benne, vajon miért...? Talán mégiscsak van vmi értelme. Meg az is vicc, h írogatják a különféle 3rd party prgramokat xy cégek W8 skinre, Metro felületre, a többi Win OS-re...ez pl. mért van, ha annyira nem tetszik sokaknak, fura? Elsőre nem kellett, másodjára már kéne, v hogyan is van ez...?

Új hozzászólás Aktív témák