Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is halt meg Kingston pendrájv, pedig nem hamisított volt. Viszont ez kb. 10-ből 1 db (nem csak nekem, az ismerősöknek, munkatársaknak is azt hozattam), és az is kb. 2-3 évesen. Minden gyártónak van kevésbé sikerült széria, és van nagyon jó is. Sztem ennek a kékségnek az elődje (az USB 2-es sárga-fekete DT R500) nagyon jól sikerült, illetve a datatraveller és a data traveller 100 Generation 2 is kitűnő. Már egy vödörrel elvittek, nem volt rá panasz.

...és ahogy nézem az oldalukat, külön respect a linux kompatibilitás feltűntetésért! 2.6-os kernel felett szépen működik ez a kékség is

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
+1 nekem is az van, a méretnek örülök, mert nem hagyom el. Valahol a linux topikban mértem párat anno, más pendrájvjaimait lealázta sebességben.
-
Nekem az USB 2.0 változata van, az is marha gyors, jó fogású. Kupakot nem kell hurcolni... amúgy meg az eddigi pendrájvjaim legjobbja

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest