Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát azért ez így nem igaz. WoW -ban amikor ott van kb. 500-1000 ember/karakter 1 helyen az meg tudja enni a procit, és meg is eszi. Főleg ezeket az istenített intel 2-4 magos csodákat. GTX760=GTX670 pedig FHD maxon a WoW most a grafikai frissítések után lazán meghajt. Nem mondom, hogy minden potenciált kivesz belőle, de az előbb említett példához kell azért erő.
Nem csak szépségre, mennyiségre is lehet mérni a dolgokat...Egyébként én annyit mondtam, hogy szerintem a K:SF esetében sem spóroltak, hanem egyszerűen egyrészről a Sony maga még nem fedte fel minden titkát az APU -val kapcsolatban (későbbre tartogatja), másrészt pedig ennyit tellett így első nekifutásra a programozóktól. Nem rossz, sőt nagyon jó, de kétlem, hogy a Gorilla (asszem ő a kiadó ugye?) programozók spóroltak volna csak úgy kedvtelésből, mert miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest