Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dabadab
    titán

Arról beszélek, hogy olyan kamerával vették fel, ami 48 fps-el rögzít, pont úgy, ahogy a Hobbitban.
    Ezt 60 fps-t te honnan veszed?

Játék esetében meg arról beszélek, hogy mozgatod karaktered, akkor fps-nek megfelelően mintavételezi a program a mozgást. És minél több, annál jobban tudod irányítani, nem lesz darabos. Ha ezt a mintavételezést megoldanák szoftverrel, mert van rá elég erőforrás az next genben, akkor elég lenne a 30 is a szemnek, mert nem lenne darabos a mozgás. Remélem érthetően fogalmaztam.

"Arról beszélek, hogy olyan kamerával vették fel, ami 48 fps-el rögzít, pont úgy, ahogy a Hobbitban.
    Ezt 60 fps-t te honnan veszed?
    "

Nem, nem olyannal vettek fel. A 60 fps-t onnan veszem, hogy az az amerikai TV-zesben a szabvany (nalunk meg az 50), mindenki 60 fps-t hasznal, arra van belove minden, a kameratol kezdve a studiokon at a tevekig, szoval ettol nem is igazan lehet elterni.

"Ha ezt a mintavételezést megoldanák szoftverrel, mert van rá elég erőforrás az next genben, akkor elég
    lenne a 30 is a szemnek, mert nem lenne darabos a mozgás. Remélem érthetően fogalmaztam.
    "

A 30 fps az 30 fps, barmit is csinalsz. Ha jol ertem, azt javaslod, hogy szamoljak ki a 60 fps-t, de azt ne jelenitsek meg, hanem csinaljanak belole 30 fps-es motion blurt (ennek igy persze semmi ertelme nem lenne).

Új hozzászólás Aktív témák