- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegory
tag
Úristen ez a játék egyre jobb és jobb.
Nem bäszták el Orchid karakterét, ennek felettébb örülök de még mindig szálka a szemembe Sabrewulf kinézete.
Bár szerintem így elsőre kicsit túl lett cidázva Spinal is
Megérthetnék végre, hogy "néha a kevesebb az több!"
-
Nem tudom, de nekem egyre inkább az jön le ezekből az előzetesekből, hogy ez a játék nem működhet. Anno a KI egy roppant újszerű, merész látványvilággal, zúzós zenével és elfogadható játékmenettel aratott a játéktermekben és a konzolokon.
Itt egyszerűen semmit sem látok, ami megfogna. Sem a karakterben nincs semmi (anno Orchidnak legalább természetellenesen felfele álló másodlagos nemi jellege volt - nem lett a kedvencem (Saberwulf volt az), de el kell ismerni, hogy volt egy kisugárzása, valami, ami megfogta az embert benne), sem a zene nem mászik a fülembe, és a videó alapján a játékmenetben sem látok semmit, amire azt mondanám, hogy igen, ez már valami (jó, persze egy verekedős játéknál ez csak játék közben derül ki).
-
alevan
őstag
Jaj, de várom. Sajna nem lessz Day1 Xbox-om, de amikor jövőre megveszem, ez a játék alapból megy a kosárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest