Új hozzászólás Aktív témák
-
gegory
tag
Úristen ez a játék egyre jobb és jobb.
Nem bäszták el Orchid karakterét, ennek felettébb örülök de még mindig szálka a szemembe Sabrewulf kinézete.
Bár szerintem így elsőre kicsit túl lett cidázva Spinal is
Megérthetnék végre, hogy "néha a kevesebb az több!"
-
Nem tudom, de nekem egyre inkább az jön le ezekből az előzetesekből, hogy ez a játék nem működhet. Anno a KI egy roppant újszerű, merész látványvilággal, zúzós zenével és elfogadható játékmenettel aratott a játéktermekben és a konzolokon.
Itt egyszerűen semmit sem látok, ami megfogna. Sem a karakterben nincs semmi (anno Orchidnak legalább természetellenesen felfele álló másodlagos nemi jellege volt - nem lett a kedvencem (Saberwulf volt az), de el kell ismerni, hogy volt egy kisugárzása, valami, ami megfogta az embert benne), sem a zene nem mászik a fülembe, és a videó alapján a játékmenetben sem látok semmit, amire azt mondanám, hogy igen, ez már valami (jó, persze egy verekedős játéknál ez csak játék közben derül ki).
-
alevan
őstag
Jaj, de várom. Sajna nem lessz Day1 Xbox-om, de amikor jövőre megveszem, ez a játék alapból megy a kosárba.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új karakter is megkapta a saját előzetesét, illetve bemutatkozik a következő harcos.
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest