- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ez így van. Ezért sajnálom, hogy az emberek nem képesek hosszútávon és globálisan gondolkodni. Rövidtávon és egyéni érdekszinten sokkal kényelmesebb a nem becsületesség, ezért a többség ezt választja, meg ezt látja, ami még igazolja is a döntését. És amíg az emberek gondolkodása nem változik, addig a helyzet sem fog. Marad a tespedés, meg az "Aki meg próbál a rögös úton járni, az meg szakadjon meg".
bkv/máv/állam párhuzam: Persze, ez is csak egy indok, hogy emelhessék az árakat, meg többet lehessen lopni. Meg tudom, hogy rengeteget, NAGYON rengeteget ellopnak. De én azért bízom benne, ha az emberek között mindenki becsületes lenne, (és mondjuk csak a politikusok maradnának ilyenek), akkor valóban több jutna vissza. De azzal nem lehet vitatkozni, hogy a fejétől bűzlik a hal, rossz mintát mutatnak, ezért az átlagmorál sem jobb - csak a lehetőség kevesebb
.
-
-
llax
senior tag
Valódi brand gép (pl. HP, Dell és tsaik) viszont nálunk drága, mivel náluk nem csak a szoftvert, de a márkával járó integritást és supportot sem hajlandóak megfizetni az emberek.Így viszont marad a "népnek" a hipermarketes, vagy sarki boltban összehegesztett gép, amire viszont annyiba kerül az OS, mintha külön vennél egy OEM Win-t.
Saját (nem túl széleskörű) tapasztalatom az, hogy nálunk egy otthon összeszerelt gépen nagyobb eséllyel lehet legális OS-t találni, mint egy bolti gépen (arra felteszi a sógor vagy a szomszéd Pistike szívességből, vagy a boltos "ötezerért"), aki meg hipermarketben vásárol, az olcsóbbat veszi nagyobb számokkal...
-
Morden24
nagyúr
Ez nem csak a warez oldalon hangzott el hanem PiciPuha valamelyik fejesétől is.
Pont ezt írtam. Mármint hogy attól, hogy anno ezt mondta (talán Allchin? nem tudom már), még nem lesz sem legálisabb, sem erkölcsösebb, sem egyéb módon indokoltabb a warez. Az csak marad warez, simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest